Hoe Luidsprekers Voor Uw Computer Te Kiezen

Inhoudsopgave:

Hoe Luidsprekers Voor Uw Computer Te Kiezen
Hoe Luidsprekers Voor Uw Computer Te Kiezen

Video: Hoe Luidsprekers Voor Uw Computer Te Kiezen

Video: Hoe Luidsprekers Voor Uw Computer Te Kiezen
Video: How to Connect/Pair your Bluetooth Speaker/Headphones to your Computer/Laptop on Windows 10 2024, Mei
Anonim

De keuze van luidsprekers voor een computer is een cruciale stap, vooral als de computer regelmatig wordt gebruikt om naar muziek te luisteren en films te kijken, en moderne games vaak verbazen met hun geluidsontwerp.

Hoe luidsprekers voor uw computer te kiezen
Hoe luidsprekers voor uw computer te kiezen

instructies:

Stap 1

Bepaal hoeveel kolommen je nodig hebt. Voor het luisteren naar muziek zijn twee goede luidsprekers voldoende, voor het kijken van films is het beter om surround sound-systemen met vijf of meer luidsprekers te gebruiken.

Stap 2

Bepaal of je een subwoofer nodig hebt. Dit is een luidspreker die alleen lage frequenties kan weergeven. De subwoofer is een goede aanvulling op het geluidsbeeld van bijvoorbeeld films, maar voor muziek is het praktisch nutteloos omdat de meeste muziekbestanden in stereoformaat zijn. Elke muziekspeler kan echter altijd worden geconfigureerd om lage frequenties om te leiden naar de subwoofer.

Stap 3

Het materiaal waarvan de luidsprekers zijn gemaakt heeft een directe invloed op de geluidskwaliteit. Het is beter als het hout is, plastic is alleen geschikt voor de goedkoopste of meest compacte opties.

Stap 4

De versterker in computeraudiosystemen is meestal ingebouwd in een luidspreker of subwoofer. Dit is vaak een goede optie, maar als je geluid van hoge kwaliteit wilt bereiken, is het beter om het passieve audiosysteem te combineren met elke versterker of ontvanger met het juiste vermogen en de juiste impedantie.

Stap 5

Let goed op de juiste plaatsing van de speakers (en vooral de subwoofer) rondom de kamer zodat de surround sound echt ruimtelijk klinkt.

Aanbevolen: