Een Luidsprekersysteem Voor Uw Computer Kiezen Your

Inhoudsopgave:

Een Luidsprekersysteem Voor Uw Computer Kiezen Your
Een Luidsprekersysteem Voor Uw Computer Kiezen Your

Video: Een Luidsprekersysteem Voor Uw Computer Kiezen Your

Video: Een Luidsprekersysteem Voor Uw Computer Kiezen Your
Video: How to Connect/Pair your Bluetooth Speaker/Headphones to your Computer/Laptop on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Om met elke moderne computer te werken, heb je een speciaal luidsprekersysteem nodig. Het kunnen hele kleine luidsprekers zijn of een enorme opstelling. Het hangt allemaal af van uw wensen en mogelijkheden.

Een luidsprekersysteem voor uw computer kiezen your
Een luidsprekersysteem voor uw computer kiezen your

instructies:

Stap 1

Voordat u akoestiek voor een computer koopt, moet u beslissen waarvoor deze precies wordt gebruikt. Als u systeemgeluiden wilt afspelen en flash-cartoons wilt bekijken, kunt u het eenvoudigste luidsprekersysteem kiezen. Als je video van hoge kwaliteit op een computer gaat kijken, dan heb je een krachtigere akoestiek nodig.

Stap 2

Kies je voor een 2.0 en 2.1 speaker, houd er dan rekening mee dat dit het eenvoudigste systeem is. Hij komt met of zonder subwoofer. Dergelijke akoestiek moet worden gekocht als je niet kieskeurig bent over het geluid van een computer, omdat het gewoon stereogeluid geeft. Een dergelijk systeem is geschikt voor het luisteren naar bestanden in mp3-formaat (omdat het geen geluid van hoge kwaliteit kan leveren).

Stap 3

Als je hebt gekozen voor akoestiek 4.0 en 4.1, weet dan dat dit systeem het meest geschikt is voor gamers die 3D "shooters" spelen. Ze gaat gemakkelijk om met alle geluidseffecten die inherent zijn aan dergelijke games. Maar als je naar muziek luistert, voel je nauwelijks het verschil tussen akoestiek 2.0 en 4.0.

Stap 4

Kies 5.1 akoestiek als je van plan bent dvd-films te kijken. Dit systeem biedt ondersteuning voor zeskanaals audio en heeft ook DTS-, Dolby Digital- en Dolby Prologic-decoders.

Stap 5

Als je een echte fijnproever van geluid bent, en je vindt het niet erg om een groot bedrag uit te geven aan een luidsprekersysteem voor je computer, kies dan voor de typen 7.1 en 7.2. Hiermee luister je naar echt geluid van hoge kwaliteit. Met een dergelijk systeem kunt u van uw computer een echte thuisbioscoop maken. Dergelijke akoestiek omvat meestal een of twee subwoofers en zeven satellieten. Deze systemen bevatten geluidsprocessors die meerkanaals audio decoderen, zoals DTS Surround EX en Dolby Digital Surround EX.

Aanbevolen: