Hoe De Akoestiek Voor Een Computer Te Kiezen

Inhoudsopgave:

Hoe De Akoestiek Voor Een Computer Te Kiezen
Hoe De Akoestiek Voor Een Computer Te Kiezen

Video: Hoe De Akoestiek Voor Een Computer Te Kiezen

Video: Hoe De Akoestiek Voor Een Computer Te Kiezen
Video: How to | Thuis Studio Maken! | Bax Music 2024, April
Anonim

Voordat u akoestiek voor uw computer koopt, moet u beslissen waarvoor u deze gaat gebruiken. Als je alleen systeemgeluiden gaat spelen en flash-cartoons gaat kijken, dan zal het eenvoudigste luidsprekersysteem bij je passen. Als je video van hoge kwaliteit op je computer gaat kijken, dan heb je een krachtigere akoestiek nodig.

Hoe de akoestiek voor een computer te kiezen
Hoe de akoestiek voor een computer te kiezen

instructies:

Stap 1

Akoestiek 2.0 en 2.1. Dit is het eenvoudigste luidsprekersysteem, soms met en soms zonder subwoofer. Het is de moeite waard om te krijgen als je niet erg kieskeurig bent over computergeluid, omdat je hiermee naar normaal stereogeluid kunt luisteren. Het is geschikt om naar mp3 te luisteren (omdat dit formaat niet kan bogen op een speciale geluidskwaliteit).

Stap 2

Akoestiek 4.0 en 4.1. Dit luidsprekersysteem is het meest geschikt voor mensen die 3D-schietspellen spelen. Omdat een dergelijk luidsprekersysteem de geluidseffecten aankan die in dergelijke games zijn ingebed. Al zal je bij het luisteren naar muziek niet veel verschil voelen tussen de akoestiek van 2.0 en 4.0.

Stap 3

Akoestiek 5.1. Als u graag dvd-films kijkt, dan past dit luidsprekersysteem het beste bij u, want het biedt ondersteuning voor zeskanaals audio en heeft Dolby Digital-, DTS- en Dolby Prologic-decoders.

Stap 4

Akoestiek 7.1 en 7.2. Het duurste luidsprekersysteem, bedoeld voor echte fijnproevers van geluid. Met dit systeem kunt u luisteren naar geluid van echt hoge kwaliteit. Dankzij dit systeem kan je computer omgetoverd worden tot een echte thuisbioscoop. Meestal bestaat een dergelijke akoestiek uit een of twee subwoofers en zeven satellieten. Deze systemen bevatten geluidsprocessors die meerkanaals audio decoderen, zoals Dolby Digital Surround EX en DTS Surround EX.

Aanbevolen: