Hoe Een Pleister Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Pleister Te Verwijderen?
Hoe Een Pleister Te Verwijderen?

Video: Hoe Een Pleister Te Verwijderen?

Video: Hoe Een Pleister Te Verwijderen?
Video: Enkele tips om makkelijk behangpapier te verwijderen 2024, Mei
Anonim

Een patch is een bestand dat een add-on voor een game installeert, d.w.z. bijwerken naar een specifieke versie. De patch wordt gebruikt om problemen in het programma op te lossen of om de functionaliteit en het uiterlijk te wijzigen en de prestaties te verbeteren.

Hoe een pleister te verwijderen?
Hoe een pleister te verwijderen?

instructies:

Stap 1

Ontdek de exacte versie van de geïnstalleerde patch om deze te verwijderen. Klik op de knop "Start", selecteer de optie "Configuratiescherm" en ga vervolgens naar het item "Programma's toevoegen of verwijderen". Zoek de geïnstalleerde patch in de lijst, klik op de knop "Verwijderen".

Stap 2

Of gebruik een programma om toepassingen op uw computer te verwijderen. Bijvoorbeeld Uninstall Tool of CCleaner. Selecteer een patch uit de lijst, open het contextmenu erop, selecteer het item "Verwijderen". Als deze methode het bestand niet kan verwijderen, volgt u deze stappen.

Stap 3

Gebruik Clean Installer om gamepatches te verwijderen. Start het programma, selecteer in de linkerbovenhoek de map Downloads of een andere map waarin de updates zijn geïnstalleerd. Wacht terwijl het programma alle bestanden scant. De bestanden die rood worden gemarkeerd, zijn patches.

Stap 4

Klik er met de rechtermuisknop op, selecteer Verwijderen om de patch te verwijderen of Uitschakelen om het te deactiveren - dan heeft het geen invloed op het spel. U kunt het indien nodig inschakelen.

Stap 5

Verwijder de patch voor het Stalker-spel met een speciale applicatie. Dit programma is een automatische en veelzijdige patch voor het spel. U kunt RST Universal Patcher v 0.1.5 downloaden via de link

Stap 6

Download en installeer de app. Je kunt het niet alleen gebruiken om nieuwe patches voor het spel te installeren, maar ook om terug te keren naar eerdere versies. Selecteer het bestand om het spel terug te draaien naar een nieuwere patch. Patches bestaan uit twee bestanden, waarvan één een archief is, de andere informatief. Selecteer het tweede bestand om het spel terug te draaien naar de vorige patch.

Stap 7

Als het niet mogelijk was om de patch voor de game met de vorige methoden te verwijderen, moet u al uw opgeslagen games kopiëren, vervolgens de game van de computer verwijderen, vervolgens opnieuw installeren en de gewenste patch toepassen.

Aanbevolen: