Hoe Een Wachtwoord Van Een Flashstation Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wachtwoord Van Een Flashstation Te Verwijderen
Hoe Een Wachtwoord Van Een Flashstation Te Verwijderen

Video: Hoe Een Wachtwoord Van Een Flashstation Te Verwijderen

Video: Hoe Een Wachtwoord Van Een Flashstation Te Verwijderen
Video: How to Remove Bios Password on Laptop (Easy Tutorial) 2024, April
Anonim

Sommige eigenaren van USB-flashstations hebben zo'n probleem wanneer er een foutmelding verschijnt bij het kopiëren van gegevens van een computer naar een medium. Er kunnen verschillende redenen zijn voor dit probleem.

Hoe een wachtwoord van een flashstation te verwijderen
Hoe een wachtwoord van een flashstation te verwijderen

Het is nodig

  • - USB-stick;
  • - een computer.

instructies:

Stap 1

Weet je nog de laatste keer dat je de USB-stick uit de USB-poort hebt verwijderd? Als u de functie Hardware veilig verwijderen niet hebt gebruikt, kan het bestandssysteem crashen.

Stap 2

Houd er rekening mee dat fysieke schade ook de prestaties van het apparaat kan beïnvloeden. Bekijk de flashdrive van dichtbij - zijn er krassen of stoten op de stick? Sommige apparaten zijn beveiligd tegen schrijven. Als u een kleine hendel aan de zijkant vindt, probeer deze dan te verschuiven.

Stap 3

Als de fout optreedt als gevolg van een storing in het bestandssysteem, gebruikt u de HPUSB Disk of JetFlesh Recovery Tool. Besteed aandacht aan standaard Windows-tools. Open "Deze computer", klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de flashdrive en selecteer vervolgens de regel "Eigenschappen" in het pop-upvenster dat verschijnt met het contextmenu.

Stap 4

U ziet vijf tabbladen: Algemeen, Autorun, Hardware, Toegang. Probeer op het tabblad Algemeen de naam van het apparaat te wijzigen, klik op het tabblad "Autostart" op de regel "Standaardinstellingen herstellen". Het volgende tabblad is Extra, defragmenteer uw schijf of controleer uw apparaat op fouten.

Stap 5

Let op het tabblad "Hardware" - klik op de knop "Eigenschappen", diagnosticeer het apparaat of optimaliseer voor betere prestaties.

Stap 6

Op het tabblad Delen kunt u uw apparaat delen - handig als u een lokaal netwerk hebt geconfigureerd tussen meerdere computers.

Stap 7

Probeer alle stappen een voor een - de fout moet worden geëlimineerd. Houd er rekening mee dat als de flashdrive is beschadigd, u deze moet weggooien.

Stap 8

Houd er rekening mee dat als het wachtwoord is ingesteld met speciale hulpprogramma's, het onmogelijk is om het te verwijderen zonder het wachtwoord zelf te kennen. U kunt de USB-stick niet gebruiken, zelfs niet als u het apparaat probeert te formatteren.

Aanbevolen: