Een Pleister Uitpakken

Inhoudsopgave:

Een Pleister Uitpakken
Een Pleister Uitpakken

Video: Een Pleister Uitpakken

Video: Een Pleister Uitpakken
Video: BABYPOP GAAT NAAR DE DOKTER VOOR SPUITJE EN PLEISTER NEDERLANDS SPEELGOED FILMPJE POP 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om een patch uit te pakken (of te installeren). Een correcte installatie van de patch is vereist om de applicaties correct te laten werken, aangezien een onjuiste installatie de werking kan verstoren.

Een pleister uitpakken
Een pleister uitpakken

instructies:

Stap 1

De belangrijkste patch voor het besturingssysteem is een software-update, aangezien bijna elke update een of ander soort bugs verhelpt. Dat is de reden waarom sommige moderne applicaties weigeren te werken onder Windows XP-versies die niet zijn bijgewerkt naar Service Pack 3. U kunt het besturingssysteem op verschillende manieren bijwerken. Het is beter om automatische updates via internet te activeren: Start - Configuratiescherm - Automatische updates. Wanneer er fouten optreden door automatische updates (vooral in "gemoderniseerde" versies van Windows), moet u het updatebestand handmatig downloaden van de officiële website van het besturingssysteem (https://www.microsoft.com) of andere bronnen specifiek voor uw "opgewaardeerde" versie

Stap 2

Hetzelfde geldt voor alle applicaties die constant in systeemprocessen zijn (bijvoorbeeld antivirus, firewall, browser). Het is raadzaam om automatische updates van internet op te geven in de instellingen van deze programma's, aangezien deze regelmatig (soms meerdere keren per dag) plaatsvinden en het niet erg handig is om handmatig bij te werken.

Stap 3

Er zijn verschillende manieren om een patch te installeren voor andere software die correct en zonder kan werken. Meestal bevindt de patch zich in het installatieprogramma. U hoeft alleen het installatiebestand te openen en de toepassingsmap op te geven. Opgemerkt moet worden dat als deze patch niet is gedownload van een vertrouwde / officiële bron, het raadzaam is om deze op virussen te controleren.

Stap 4

Soms bevinden alle patchbestanden zich in een archief (rar-, zip- of 7z-formaat). Om ze uit te pakken, moet je de Winrar- of 7Zip-archiver installeren (betere moderne versies om sommige formaten te ondersteunen). Na het uitpakken hoeft u in de regel alleen de oude bestanden uit de map te vervangen door nieuwe uit het archief (vaak zijn instructies aan dergelijke archieven toegevoegd).

Aanbevolen: