Hoe Een Verhaal In Een Opera Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verhaal In Een Opera Te Verwijderen
Hoe Een Verhaal In Een Opera Te Verwijderen

Video: Hoe Een Verhaal In Een Opera Te Verwijderen

Video: TIP: watch these DUTCH TV programs if you're learning Dutch! 2022, December
Anonim

Als u niet de enige computergebruiker bent, is het de moeite waard om de geschiedenis van bekeken pagina's en opgeslagen wachtwoorden in uw browser te verwijderen om uw persoonlijke gegevens voor nieuwsgierige blikken te verbergen.

Hoe een verhaal in een opera te verwijderen
Hoe een verhaal in een opera te verwijderen

instructies:

Stap 1

De Opera-webbrowser slaat informatie op over de bezochte pagina's, het tijdstip van het bezoek, de geschiedenis van gedownloade bestanden en nog veel meer. Om alleen de lijst met pagina's die u in de laatste sessie hebt bezocht te verwijderen, gaat u naar het "Menu" en selecteert u het gedeelte "Geschiedenis". Er wordt een tabblad voor u geopend, waarin mappen met de namen van internetbronnen worden weergegeven in de vorm van een lijst. Elke map bevat alle pagina's die op deze site zijn bezocht. Op deze manier kunt u de hele geschiedenis, afzonderlijke bronnen of slechts enkele pagina's verwijderen.

Stap 2

Voor persoonsgegevens." Er wordt een venster geopend waarin u op de pijl naast het opschrift "Gedetailleerde instellingen" moet klikken. Er wordt een menu uitgevouwen waar u, door de selectievakjes te installeren of uit te vinken, het verwijderen van de geschiedenis kunt verfijnen.

Populair per onderwerp