Hoe Een Banner Van Een Pc Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Banner Van Een Pc Te Verwijderen
Hoe Een Banner Van Een Pc Te Verwijderen

Video: Hoe Een Banner Van Een Pc Te Verwijderen

Video: Hoe Een Banner Van Een Pc Te Verwijderen
Video: How To Change YouTube Channel Art Cover Photo on PC - 2021 2024, April
Anonim

Ontwikkelaars van antivirussoftware hebben verschillende manieren bedacht om een virusbanner van een computer te verwijderen. Velen van hen vereisen geen extra software.

Hoe een banner van een pc te verwijderen
Hoe een banner van een pc te verwijderen

Het is nodig

  • - Genees het;
  • - de tweede computer.

instructies:

Stap 1

Als je de mogelijkheid hebt om de geïnfecteerde harde schijf op een andere computer aan te sluiten, volg dan deze handeling. Start de tweede computer. Ga nu naar de pagina https://www.freedrweb.com/cureit en download het hulpprogramma Dr. Web CureIt. Installeer dit programma en start uw pc opnieuw op

Stap 2

Voer het hulpprogramma CureIt uit, geef de harde schijf op die u wilt scannen en wacht tot dit proces is voltooid. Verwijder de virusbestanden die dit programma vindt. Sluit de harde schijf opnieuw aan op de oude computer en zorg ervoor dat er geen banner is.

Stap 3

Als deze methode niet werkt, ga dan naar de volgende pagina's: https://www.drweb.com/unlocker/index, https://www.esetnod32.ru/.support/winlock en https://sms.kaspersky.com. Vul de vereiste velden in en klik op de knoppen "Code ophalen" en "Code zoeken"

Stap 4

Vervang de resulterende symboolcombinaties in het veld van het virusvenster. Na het invoeren van het juiste wachtwoord, zou het moeten sluiten. Dit proces kost veel tijd en blijkt niet altijd even effectief.

Stap 5

Als u het virusvenster nog steeds niet kunt verwijderen, start u uw computer opnieuw op en gaat u naar de veilige modus van Windows. Deze methode kan worden gebruikt bij het aansluiten van de harde schijf op een andere computer. Beide opties bieden volledige toegang tot de map op het systeemstation. Zorg ervoor dat u een beheerdersaccount gebruikt.

Stap 6

Open nu het menu "Deze computer" en selecteer het lokale station waarop het geïnfecteerde besturingssysteem is geïnstalleerd. Ga naar de Windows-map en open de System32-map. Typ nu * lib.dll in de zoekbalk. Het programma zal alle dll-bestanden in deze map vinden, waarvan de naam aan het einde de letters lib bevat.

Stap 7

Verwijder al deze bestanden. Start de normale werking van Windows opnieuw. Zorg ervoor dat er geen viraal advertentievenster is.

Aanbevolen: