Hoe Maak Je Een Van De Vele Foto's

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Van De Vele Foto's
Hoe Maak Je Een Van De Vele Foto's

Video: Hoe Maak Je Een Van De Vele Foto's

Video: Hoe maak je een HDR foto (deel 2) 2022, November
Anonim

Kies enkele van de beste foto's en combineer ze tot één met Adobe Photoshop. En je krijgt een originele collage die je aan iemand cadeau kan doen.

Hoe maak je een van de vele foto's
Hoe maak je een van de vele foto's

Het is nodig

Adobe Photoshop, een paar foto's, een geschikte collageachtergrond

instructies:

Stap 1

Eerst moet je een achtergrond kiezen voor je toekomstige collage. Het moet contrasteren met de foto's die tegen deze achtergrond worden geplaatst, om er niet mee te versmelten. De achtergrond mag de foto's niet overschaduwen en de aandacht er niet van afleiden. Maar je kunt ook niet helemaal onzichtbaar zijn. De achtergrond moet noodzakelijkerwijs de collage zelf benadrukken en zelfs een soort entourage creëren. De grootte van het achtergrondbestand moet groot genoeg zijn om de voltooide collage op groot formaat te kunnen afdrukken.

Stap 2

Open de achtergrond en foto's in Adobe Photoshop. Elke foto wordt geopend in een apart tabblad. Sleep elke foto naar het achtergrondtabblad met behulp van het gereedschap Verplaatsen. Alle afbeeldingen worden automatisch elk op een eigen laag geplaatst. Hoogstwaarschijnlijk zullen de foto's moeten worden verkleind omdat ze te groot worden. Maar houd er rekening mee dat als u de foto's te klein maakt, de collage beschadigd raakt en u deze niet kunt afdrukken. Het is het beste om de warp-tool te gebruiken om afbeeldingen te verkleinen. Vergeet niet om de Shift-toets ingedrukt te houden terwijl u het formaat wijzigt om de verhoudingen te behouden. Wanneer u de gewenste maat heeft, drukt u op de Enter-toets. Elke foto moet afzonderlijk worden verkleind, waardoor u een collage van afbeeldingen van verschillende formaten kunt maken en foto's compacter en nauwkeuriger op de achtergrond kunt plaatsen.

Stap 3

Als je klaar bent met alle lagen, plaats je de miniaturen op de achtergrond zoals je wilt. En met de "warp"-tool kunt u niet alleen de grootte, maar ook de hoek van de foto wijzigen. Je kunt spelen met de grootte, hoek en locatie van de opnamen. Je kunt er een trap van maken, een strip maken, gewoon mooi neerzetten… Probeer maar eens wat je leuk vindt. Het is niet moeilijk om een ​​van de vele foto's te maken, maar het resultaat zal aangenaam en interessant zijn.

Populair per onderwerp