Hoe Maak Je Een Man Op Een Foto Van Een Meisje

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Man Op Een Foto Van Een Meisje
Hoe Maak Je Een Man Op Een Foto Van Een Meisje

Video: Hoe Maak Je Een Man Op Een Foto Van Een Meisje

Video: Hoe Maak Je Een Man Op Een Foto Van Een Meisje
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

Natuurlijk, om professioneel in Photoshop te werken, studeren ze jarenlang, maar met behulp van vereenvoudigde programma's en eenvoudige functies kun je alles doen, zelfs een meisje in een jongen veranderen. Hier heb je niet alleen de vaardigheden van een fotomeester nodig, maar ook een beetje kennis van anatomie en make-up. Bovenal zul je aan het gezicht moeten werken, de kleine details moeten veranderen, die samen een uitstekend resultaat van reïncarnatie geven.

Hoe maak je een man op een foto van een meisje
Hoe maak je een man op een foto van een meisje

instructies:

Stap 1

Na het lezen van de regels voor het gebruik van Photoshop, let op de belangrijkste functies die nodig zijn in het proces: verduisteren, verlichten, bepaalde gebieden markeren, corrector.

Stap 2

Gezichtsanatomie is erg belangrijk bij reïncarnatie. Begin bij de nek. Het moet worden vergroot, over de hele omtrek worden uitgebreid en soepeler worden gemaakt. De kadik van de man wordt uitgesproken, je kunt deze toevoegen met behulp van schaduwen of een afbeelding van de adamsappel uit een andere foto knippen en deze op zijn plaats net boven het midden van de nek plaatsen. Zorg ervoor dat u de randen van de bovenliggende afbeelding overvloeit met een corrector. Kadyk met behulp van schaduwen: een klein lichtvlekje in het midden en verduistering in een cirkel.

Stap 3

Het onderste deel van het gezicht is ruwer en expressiever, de kin is over het algemeen langer en veel breder. De jukbeenderen bij vrouwen zijn soms erg expressief, dus het is noodzakelijk om een deel van het gezicht naar het midden van de wang donkerder te maken. Het voorhoofd in profiel voor mannen is gelijk, en voor vrouwen is het afgerond, in vooraanzicht wordt het uitgedrukt met behulp van licht. Maak het voorhoofd stevig, iets donkerder in het midden en lichter bij de wenkbrauwlijn. De haarlijn op het voorhoofd bij mannen is hoger en heeft een rechthoekige vorm, terwijl deze bij vrouwen ovaal is.

Stap 4

Maak je wenkbrauwen dik en breed. Trek de wenkbrauwen gelijkmatig, niet gebogen, lager dan die van het meisje. Als er bovenhoeken zijn, wis deze dan. Mannelijke ogen zijn smaller. Ze kunnen ongewijzigd worden gelaten als het meisje diepliggende ogen of hangende oogleden heeft. Vergeet niet om je make-up af te vegen of zoveel mogelijk te blenden met behoud van duidelijke anatomische lijnen. Wimpers kunnen volledig worden gewist.

Stap 5

Maak de neus breder en let vooral op de neusvleugels, deze moeten groter en veel breder zijn dan de neus zelf. De opening tussen neus en lippen is bij mannen groter. Voel je daarom vrij om de boven- en onderlip te verkleinen, gladder te maken. De tint moet iets rozer zijn dan de huidskleur.

Stap 6

Voor jongens moeten de schouders breder zijn dan het bekken, het figuur heeft de vorm van een omgekeerde driehoek. U moet minimaal de smalle taille verwijderen en de borst wissen met de verduistering en corrector.

Aanbevolen: