Hoe Maak Je Een Video Van Een Foto En Een Nummer

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Video Van Een Foto En Een Nummer
Hoe Maak Je Een Video Van Een Foto En Een Nummer

Video: Hoe Maak Je Een Video Van Een Foto En Een Nummer

Video: Hoe Maak Je Een Video Van Een Foto En Een Nummer
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is het al moeilijk om iemand te verrassen met afgedrukte foto's: computertechnologieën eisen hun tol. Fotoalbums bekijken is niet meer interessant, maar een muziekvideo afspelen met je deelname op je telefoon, computer of dvd is een heel andere zaak.

Hoe maak je een video van een foto en een nummer
Hoe maak je een video van een foto en een nummer

Voor liefhebbers van foto- en videobewerking

Een dynamische clip maken van foto's en muziek is niet zo moeilijk als het op het eerste gezicht lijkt. Veel gespecialiseerde programma's die voor dit doel zijn ontworpen, zijn zo geautomatiseerd dat zelfs een beginner niet moeilijk zal zijn om ze onder de knie te krijgen. Hier zijn slechts een paar apps die zijn ontworpen om het proces tegelijkertijd leuk en gemakkelijk te maken.

Als je serieus aan de slag wilt met het maken van muziekfoto's, is het handig om kennis te maken met de programma's ProShow Producer, VSO PhotoDVD, Pinnacle Studio. Movavi Video-editor! Levendige dynamische clips worden geproduceerd met Wondershare Photo Story Platinum. Video's gemaakt in iPixSoft Flash Slideshow Creator zullen niet minder interessant zijn. Met al deze verscheidenheid aan software, vergeet echter niet een zeer goede applicatie - Windows Movie Maker, die is opgenomen in het Windows-besturingssysteem.

Deze en andere programma's werken in de regel volgens het principe: - een foto toegevoegd - ontworpen - een muzieknummer plaatsen - opgenomen op een schijf. Gewoonlijk hebben dergelijke applicaties een prettige en meest begrijpelijke interface, en voor het geval dat er een hintwizard is, zodat het maken van een video van foto's en muziek een plezier wordt, en je zou meer dan eens naar deze programma's gaan.

CyberLink PowerDirector is een handig programma

Een ander zeer nuttig programma CyberLink PowerDirector zal u helpen bij het maken van een professionele video met levendige speciale effecten, talrijke overgangen, video-effecten, animatie, titels. De rijke bibliotheek met sjablonen, speciale effecten en video-overgangen van de applicatie maakt het een van de vele favoriete tools voor het maken van je eigen video van een foto en een nummer.

Het is heel eenvoudig om met het programma te werken. Voer de applicatie uit. Zoek vervolgens een knop die een map met een pijl vertegenwoordigt, wanneer u eroverheen zweeft, verschijnt de cursor het opschrift "Multimedia importeren". Open de map met de bestanden en voeg ze toe aan het project. U kunt ook bestanden importeren met de sneltoets Ctrl + Q (mediabestanden) of Ctrl + W (mediamap). Alle benodigde functies kunnen ook worden geselecteerd in het vervolgkeuzemenu "Bestand" op de werkbalk. In het programma kunt u videobestanden aan een project toevoegen en mediabestanden rechtstreeks vanaf een camcorder of fotocamera vastleggen.

Nadat u foto's en muziekbestanden aan het project hebt toegevoegd, sleept u ze naar het storyboardpaneel en selecteert u de secties en opties die u nodig hebt in het linkerdeel van het werkvenster van het programma: centrum van effecten (F4), centrum van beeld-in- afbeeldingsobjecten (F5), centrum van deeltjes (F6), titelcentrum (F7), overgangscentrum (F8), audiomengcentrum (F9), stemopnamecentrum (F10), segmentcentrum (F11), ondertitelingscentrum (F12). Breng de gewenste wijzigingen aan, bewerk foto's, speciale effecten, snij nummers bij. Wat je ook met de video doet, evalueer hem regelmatig in de kijker.

Wanneer de video klaar is, gebruikt u de functie "Brandresultaten" in de werkbalk en vervolgens - "Schijf maken". Selecteer de stijl van uw schijf, markeer de benodigde menu-opties, specificeer het videocoderingsformaat. Controleer nogmaals alle parameters en klik in de rechterbenedenhoek van het werkvenster op de knop "Opnemen". Wacht tot het einde van het proces en evalueer het werk dat je hebt gedaan.

Aanbevolen: