Hoe Maak Je Een Foto Van Een Foto

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Foto Van Een Foto
Hoe Maak Je Een Foto Van Een Foto

Video: Hoe Maak Je Een Foto Van Een Foto

Video: Hoe Maak Je Een Foto Van Een Foto
Video: HOE maak je BETERE FOTO'S met je TELEFOON?!?! 2024, April
Anonim

Wilt u uw familie en vrienden verrassen met een foto waarop zij zijn vastgelegd? Dit is zelfs mogelijk als je helemaal niet weet hoe je moet tekenen. Het volstaat om een geschikte foto te vinden en een speciaal programma voor beeldverwerking te gebruiken.

Hoe maak je een foto van een foto
Hoe maak je een foto van een foto

Het is nodig

  • - de foto geselecteerd voor verwerking;
  • - programma "Virtual Artist";
  • - computer (laptop, tablet).

instructies:

Stap 1

U kunt in een paar minuten een afbeelding van een foto maken. Gebruik hiervoor een willekeurige versie van het programma "Virtual Artist". Download de applicatie, pak het archief met het programma uit en installeer het op uw computer. Start de app en begin met het maken van je eigen meesterwerk.

Stap 2

Zoek in de werkbalk in de linkerbovenhoek het gedeelte "Bestand", klik op de knop met de bijbehorende inscriptie en selecteer in het vervolgkeuzevenster de optie "Foto openen". Geef in het nieuwe venster de locatie van de afbeelding op die u nodig hebt en selecteer een foto. Klik vervolgens op de knop "Openen", daarmee voeg je jouw afbeelding toe aan het project.

Stap 3

Begin nu met verwerken. Selecteer de stijl van uw toekomstige schilderij door te klikken op het pictogram dat het palet vertegenwoordigt, of door naar het gedeelte "Afbeelding" op de bovenste werkbalk te gaan. U kunt het ontwerp van uw canvas kiezen door het gewenste item aan te vinken en een of andere stijl in dezelfde sectie te kiezen.

Stap 4

Of doe het anders. Na het openen van de foto verschijnt aan de rechterkant van het werkvenster het paneel "Beeldinstellingen" met een lijst met mogelijke opties voor beeldverwerking. Kies uit de voorgestelde opties de stijl van uw schilderij: aquarel, branden, mozaïek, potlood, kubisme, impressionisme, strips. Klik hiervoor op de knop met het bijbehorende opschrift. Markeer vervolgens in het gedeelte "Schilderinstellingen" onder aan het werkvenster de benodigde parameters: type en grootte van het penseel, richting van de streken, verven, canvastype, geef indien nodig het materiaal aan van het oppervlak waarop uw tekening moet worden "toegepast".

Stap 5

Klik daarna op de knop "Creëer schilderij". Hier kun je ook zien wat je hebt gedaan. Als de definitieve versie van de afbeelding bij u past, selecteert u de optie "Opslaan" in het menu "Bestand" en markeert u door de schuifregelaar te verplaatsen de parameters die u nodig hebt: afbeeldingsgrootte (voor het afdrukken van een foto op een vel van 9x12, 10x15, formaat 20x30, om op een monitor te bekijken of het originele formaat te laten). Geef hier aan hoe je wilt dat je tekening eruitziet door een van de voorgestelde opties te kiezen: zo scherp mogelijk, gebruik de beste optie of matig wazig. Klik op OK en markeer de beeldkwaliteit (als percentage). Geef het pad op om de afbeelding op te slaan.

Stap 6

Optioneel kunt u uw schilderij ook decoreren met kaders door ze te selecteren met de optie "Frames" op de werkbalk of in het menu "Afbeelding".

Aanbevolen: