Hoe Maak Je Een Foto Van Een Video Op Een IPhone

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Foto Van Een Video Op Een IPhone
Hoe Maak Je Een Foto Van Een Video Op Een IPhone

Video: Hoe Maak Je Een Foto Van Een Video Op Een IPhone

Video: Foto-video maken met iMovie voor iPhone en iPad - tutorial 2022, November
Anonim

De beste momenten van ons leven worden vastgelegd op video en foto's. Maar wat te doen als u meerdere "stilstaande frames" van de video wilt maken? Eigenaars van Apple-smartphones hoeven zich geen zorgen te maken.

Hoe maak je een foto van een video op een iPhone
Hoe maak je een foto van een video op een iPhone

Hoe maak je een foto van een video?

In de taal van programmeurs en ontwikkelaars wordt dit proces "freeze frame" genoemd, maar helaas levert Apple geen voorgeïnstalleerde applicaties waarmee je dit meteen kunt doen. Hoe kan dit probleem worden opgelost? Laten we eens kijken naar enkele populaire gratis apps die video kunnen bevriezen! Gaan!

onmiddellijk

De app helpt je om van je iPhone een professioneel bewerkingsstation te maken. De functionaliteit van deze applicatie omvat:

Geluidsverwerking

Versterking, verwijdering en vervanging van de originele audiotrack. Het is mogelijk om korte notities voor de video op te nemen, - het stelt mensen met een creatief beroep (architecten, kunstenaars en anderen) in staat comfortabel te werken.

Werken met videokleurfilters

U kunt de videosequentie "inkleuren", de helderheid en het contrast corrigeren. Er is een rijk palet aan filters (vooraf ingestelde instellingen).

  • Werken met videoduur en fragmentatie (editing).
  • Standaard bewerkingsmogelijkheden: bijsnijden, herschikken, toevoegen en verwijderen van videofragmenten. U kunt frames ook rechtstreeks uit de video "extraheren" en ze als afzonderlijke foto's opslaan.

De applicatie ondersteunt het werken met video opgenomen in 60 fps en HD-kwaliteit. Dankzij de eenvoudige en intuïtieve bediening kunt u het programma onder de knie krijgen, zelfs als u een beginnende iOS-gebruiker bent.

Opgeslagen foto's kunnen in een hotelmap worden geplaatst, zodat u ze met slechts één aanraking van uw vinger opnieuw kunt sorteren en uploaden naar sociale netwerken of naar de cloud.

Taplet

Gratis applicatie voor het werken met video en foto's. Naast de brede standaardfunctionaliteit kan Taplet eenvoudig foto's van video's opslaan en vice versa - videocollages maken van foto's, muziek toevoegen aan de collage. Van de onderscheidende kenmerken kan men (vrij zeldzaam voor een iPhone) de mogelijkheid onderscheiden om door de applicatie te fotograferen met behulp van de flits van de telefoon.

Onder de tekortkomingen kan men een niet erg handige oplossing van de ontwikkelaars van fotoverwerking alleen in de verticale modus van de telefoon onderscheiden. Eerlijkheidshalve is het vermeldenswaard dat sommige gebruikers dit een "functie" noemen die technologie en stijl aan het proces toevoegt.

Video 2 Foto

De ontwikkelaars van de applicatie introduceerden aanvankelijk de mogelijkheid om tot 10 "stills" tegelijk te bekijken, zodat je de beste foto's daaruit kunt kiezen.

Er is voldoende frame en vignetten voor foto's. Het is mogelijk om uw eigen frames te maken met behulp van de ingebouwde grafische editor.

De resulterende afbeeldingen van de video kunnen snel worden bijgesneden (verkleind: verkleind of uitgerekt) zonder extra software.

Populair per onderwerp