Emoticons Afdrukken

Inhoudsopgave:

Emoticons Afdrukken
Emoticons Afdrukken

Video: Emoticons Afdrukken

Video: The History of Emoticons and Emoji 2022, December
Anonim

Smilies zijn een grafische afbeelding van iemands emoties, die vaak dienen om de betekenis van een geschreven bericht te concretiseren of om een ​​bepaalde toestand, reactie of houding ten opzichte van wat is geschreven uit te drukken. Ze zijn wijdverbreid bij communicatie op internet en via sms.

Emoticons afdrukken
Emoticons afdrukken

instructies:

Stap 1

Als uw berichtenprogramma smilies ondersteunt, klikt u op het pictogram waarmee een container wordt geopend en selecteert u degene die u nodig hebt in de berichtinvoermodus. Houd er rekening mee dat niet alle clients de weergave van bepaalde emoticons ondersteunen, waardoor uw gesprekspartner vaak een bericht met symbolen ontvangt.

Stap 2

Als je messenger geen emoticons ondersteunt, kun je ze handmatig tekenen met symbolen, hetzelfde geldt voor verschillende bronnen die hun weergave niet ondersteunen. Bijvoorbeeld,:) betekent een glimlach, dezelfde glimlach met een haakje in de tegenovergestelde richting - verdriet,;),;-),; v) zijn variaties van een knipogende smiley. Je kunt verschillende combinaties van tekens bekijken om een ​​bepaalde emotie uit te drukken via de volgende link:

Stap 3

Als u een emoticon in een sms-bericht wilt afdrukken, gaat u naar de tekeninvoermodus. Houd er rekening mee dat veel moderne telefoonmodellen al hun eigen set emoticons hebben om in berichten in te voegen. Deze functie is beschikbaar via het telefoonmenu of, als uw telefoon een qwerty-toetsenbord heeft, door op de Sym-knop naast de spatiebalk te drukken.

Stap 4

Download en installeer een extra smileypakket in uw berichtenprogramma. Ze zijn vaak te vinden op verschillende thematische fora en op de ondersteuningssites van uw programma. Download alleen die emoticons die passen bij de build van uw berichtenclient.

Stap 5

Controleer na het downloaden het programma op virussen en installeer het in de map waar de installatiebestanden van uw programma zich bevinden. Houd er rekening mee dat in dit geval de messenger gesloten moet zijn. Voor sommige programma's is ook het downloaden en installeren van emoticons in de vorm van gif-afbeeldingen beschikbaar, die eenvoudig naar de juiste programmamap worden gekopieerd of naar een container worden gesleept.

Populair per onderwerp