Hoe Emoticons Op VKontakte Te Plaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe Emoticons Op VKontakte Te Plaatsen
Hoe Emoticons Op VKontakte Te Plaatsen

Video: Hoe Emoticons Op VKontakte Te Plaatsen

Video: Hoe Emoticons Op VKontakte Te Plaatsen
Video: VK Add Emoji smileys 2024, April
Anonim

In het echte leven kunnen emoties worden overgebracht met intonaties, gezichtsuitdrukkingen, gebaren. Maar bij communicatie op internet worden verschillende gezichten gebruikt - smilies. In het sociale netwerk Vkontakte hebben ontwikkelingen gezorgd voor de mogelijkheid om emoticons in berichten te plaatsen, maar velen zijn geïnteresseerd in hoe dit op de muur, in status, in de opmerkingen kan worden gedaan.

hoe emoticons in contact te brengen
hoe emoticons in contact te brengen

instructies:

Stap 1

Voorheen gingen de uitspraken over het gebruik van het toetsenbord op het sociale netwerk Vkontakte. Momenteel hebben gebruikers de mogelijkheid om pictogrammen te gebruiken. Om emoticons in Vkontakte-berichten te plaatsen, drukt u gewoon op de Tab-toets op het toetsenbord en roept u een pop-upvenster op met een reeks afbeeldingen, selecteert u het gezicht dat u leuk vindt en klikt u erop.

Stap 2

Maar Vkontakte-emoticons in status, opmerkingen en aan de muur kunnen gewoon niet worden toegevoegd. Gebruik de volgende methoden om een emoticon te installeren.

Stap 3

Ga naar www.iemoji.com. Selecteer de sectie waarin je het pictogram wilt vinden, zoek de emoticon die je leuk vindt en klik erop. Er verschijnt een inscriptie in het witte veld boven de lijst met emoticons, kopieer het, plak het in de Vkontakte-status, in een opmerking of post aan de muur, vernieuw de pagina.

Stap 4

Je kunt ook altijd de lijst met de meest populaire emoticons gebruiken. Om de gewenste afbeelding in de status in te stellen of toe te voegen aan de opmerkingen, herschrijft u de code ernaast en vernieuwt u vervolgens de pagina. De gewenste emoticon verschijnt in de opmerking of status. Vergeet niet aan het einde een puntkomma te gebruiken, zonder dit teken ziet u alleen tekst op de pagina. Het is zo gemakkelijk om Vkontakte-emoticons niet alleen in berichten te plaatsen, maar ook in opmerkingen, status of aan de muur.

Aanbevolen: