Afdrukken Instellen

Inhoudsopgave:

Afdrukken Instellen
Afdrukken Instellen

Video: Afdrukken Instellen

Video: Afdrukken met Word 2022, November
Anonim

Meestal is het voldoende om een ​​printer te installeren en toe te voegen om te beginnen met afdrukken. In dit geval worden alle basisinstellingen standaard ingesteld, maar in sommige gevallen is het nodig om de bestaande afdrukinstellingen te corrigeren.

Afdrukken instellen
Afdrukken instellen

instructies:

Stap 1

Laten we eens kijken naar de basisaanpassingsopties. Volg hiervoor het pad: "Start" - "Configuratiescherm" - "Printers en andere apparatuur" - "Printers en faxapparaten" - "uw printer".

Stap 2

Het instellen van een afdrukwachtrij hangt af van wat belangrijker is om te versnellen: de werking van de applicatie of de uitvoer van het af te drukken document. De standaard is de gemiddelde optie (begin bij de eerste pagina in volgorde). Om wijzigingen aan te brengen, klikt u met de rechtermuisknop op het printerpictogram - Eigenschappen - Geavanceerd - Details - Wachtrij.

Stap 3

De afdruktijd (voor XP2000) wordt ook ingesteld in het gedeelte "Aanvullend" - "Beschikbaar vanaf …".

Stap 4

Annuleer het afdrukken. U moet op het printerpictogram klikken om de lijst met afdrukwachtrijen te openen. Selecteer het document, klik met de rechtermuisknop - "Afdrukken annuleren". Om de volgorde te wijzigen - het tabblad "Algemeen" - "Prioriteit" van het document. Om de hele lijst te verwijderen - "Wis wachtrij".

Stap 5

Door op het tabblad "Afdrukvoorkeuren" te klikken, kunt u: de richting van het papiervel selecteren, het aantal vellen op één afgedrukte pagina instellen, evenals de volgorde van het afdrukken van meerdere pagina's (van begin tot eind of oneven en even), selecteer het papier en de bijbehorende afdrukkwaliteit.

Stap 6

De instellingen die op deze manier worden gewijzigd, worden als basis voor alle toepassingen geaccepteerd. Als u wijzigingen aanbrengt in de printerinstellingen vanuit het afdrukdialoogvenster, worden deze alleen van kracht voor dit programma.

Stap 7

U kunt ook de hoofdprinter dupliceren en verschillende afdrukopties instellen voor elk "nieuw" pictogram. Het enige dat overblijft is om verschillende documenten naar "verschillende" printers te sturen, wat aanzienlijk tijd bespaart en uw werk vereenvoudigt.

Populair per onderwerp