Hoe De Camera Op Skype Te Draaien

Inhoudsopgave:

Hoe De Camera Op Skype Te Draaien
Hoe De Camera Op Skype Te Draaien

Video: Hoe De Camera Op Skype Te Draaien

Video: How To Fix Skype Camera Not Working 2022, November
Anonim

Virtuele communicatie met behulp van een videocamera en Skype is al lang een gangbare praktijk voor internetgebruikers. Het installeren van de software en het aansluiten van een webcam is niet moeilijk, maar soms ontstaan ​​er toch wat vragen, bijvoorbeeld of het beeld op zijn kop staat.

Hoe de camera op Skype te draaien
Hoe de camera op Skype te draaien

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de camera is aangesloten op uw computer en werkt. Markeer het pictogram "Computer", druk op Alt + Enter, het venster met computereigenschappen wordt geopend. Klik aan de rechterkant op de koppeling Apparaatbeheer. Als de camera niet werkt, hoewel deze is aangesloten, installeer dan de stuurprogramma's die bij het apparaat zelf zijn geleverd of download ze van de officiële website van de fabrikant.

Stap 2

De interface en taal van Skype hangt af van de instellingen die u gebruikt. Zoek het item "Extra", klik op het tabblad "Opties" en vervolgens op "Video-instellingen". Klik in het geopende venster op het item "Webcam-instellingen".

Stap 3

In het geopende venster staan ​​gedetailleerde instellingen voor afbeeldingen die van de webcam worden ontvangen. Het optiemenu is afhankelijk van de camerafabrikant. Zoek Horizontaal spiegelen / Afbeelding horizontaal spiegelen om de afbeelding van boven naar beneden te spiegelen, of Verticaal spiegelen / Afbeelding verticaal spiegelen om van links naar rechts te spiegelen. Sla de instellingen op - klik op OK, sluit het venster. Start Skype opnieuw. In het item "Video-instellingen" is er een klein venster waarin het beeld van de camera wordt weergegeven, controleer of het beeld is gewijzigd.

Stap 4

Mogelijk moet u uw computer opnieuw opstarten om uw instellingen in Skype op te slaan. Start opnieuw op, kijk of het resultaat is bereikt. Als u de positie van de camera hebt gewijzigd en u moet de oorspronkelijke instellingen terugzetten of nieuwe instellen, doe dat dan op dezelfde manier. U kunt de webcamafbeelding ook aanpassen in de software in het gedeelte Opties / Opties of door op het moersleutelpictogram te klikken.

Populair per onderwerp