Een Afbeelding Op De Camera Draaien

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Op De Camera Draaien
Een Afbeelding Op De Camera Draaien

Video: Een Afbeelding Op De Camera Draaien

Video: Een Afbeelding Op De Camera Draaien
Video: GuideConnect-handleidingen: Scanner en camera - afbeelding draaien 2024, April
Anonim

Communicatie via Skype en een webcam is al lang een gewoonte van computergebruikers. Het internet aansluiten op een computer, Skype installeren en een webcam aansluiten is vrij eenvoudig. Soms doen zich echter niet-standaard problemen voor.

Een afbeelding op de camera draaien
Een afbeelding op de camera draaien

Het is nodig

  • - een computer;
  • - fototoestel;
  • - chauffeurs.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw webcam is aangesloten op uw computer. U vindt de webcam als apparaat in "Apparaatbeheer" of in het "Computerconfiguratiescherm". Open Skype. Als de camera is aangesloten op of geïntegreerd in de computer, maar niet werkt, installeer dan speciale stuurprogramma's. Ze worden meestal op schijf geleverd. Is ook te vinden op de officiële website van de fabrikant.

Stap 2

Klik op het item Tools of Tools en selecteer het menu-item Opties. Zoek aan de linkerkant van het instellingenvenster "Video-instellingen", of Video-instellingen en klik erop met de linkermuisknop. Klik in het venster dat verschijnt op de knop "Webcam-instellingen". De interface van deze software is afhankelijk van het type standaardtaal dat u gebruikt.

Stap 3

Er wordt een venster geopend met gedetailleerde instellingen voor het beeld van de webcam. Zoek het item Image Mirror Flip - het gebruikt een spiegelbeeld flip. Het item Afbeelding verticaal spiegelen verandert de afbeelding van onder naar boven. Vink het gewenste vakje aan. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan en het venster te sluiten. In het gedeelte "Video-instellingen" ziet u een klein venster waarin het webcambeeld wordt weergegeven. Controleer of de afbeelding is gewijzigd in het eigenschappenvenster. Als dit niet het geval is, start u Skype opnieuw.

Stap 4

Het is ook vermeldenswaard dat u mogelijk uw computer opnieuw moet opstarten om alle instellingen op te slaan die in het Skype-programma zijn gemaakt. Start uw pc opnieuw op en probeer opnieuw om de weergave te bekijken waaronder de foto wordt weergegeven in de webcam. Als u de afbeelding vervolgens in de andere richting moet draaien, kunt u dit op dezelfde manier doen. Ook kun je alle webcam instellingen bekijken in het standaard menu, dit is afhankelijk van het type fabrikant en meegeleverde drivers.

Aanbevolen: