Hoe De Camera Te Draaien

Inhoudsopgave:

Hoe De Camera Te Draaien
Hoe De Camera Te Draaien

Video: Hoe De Camera Te Draaien

Video: Hoe De Camera Te Draaien
Video: BEWEGING fotograferen: zo krijg je DYNAMISCHE foto's | Straatfotografie | Zoom.nl 2024, Mei
Anonim

Om virtuele communicatie via Skype te starten, hoeft u alleen maar verbinding te maken met internet, vervolgens de software te installeren en uw webapparaat op uw computer aan te sluiten.

Hoe de camera te draaien
Hoe de camera te draaien

Noodzakelijk

  • - computer;
  • -Webcam.

instructies:

Stap 1

Soms moet u de camera draaien, bijv. een afbeelding die van de ene gebruiker naar de andere wordt doorgegeven. Om het beeld te transformeren, moet u eerst controleren of de camera correct op de computer is aangesloten. U kunt dit apparaat vinden via de "Apparaatbeheer". Om het op te roepen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" en selecteert u het item met dezelfde naam.

Stap 2

Start Skype door te dubbelklikken op de snelkoppeling op uw bureaublad of Snel starten. Klik in het hoofdvenster van het programma op het bovenste menu "Extra" en selecteer "Instellingen" in de lijst die wordt geopend. Let in het geopende venster op het blok "Video-instellingen" aan de linkerkant. Nadat u naar dit gedeelte bent gegaan, klikt u op "Webcam-instellingen".

Stap 3

U ziet een applet voor het instellen van de weergegeven afbeelding. Gebruik de opties Image Mirror Flip en Image Vertical Flip om het schermbeeld te transformeren. Markeer het gewenste item en klik met de linkermuisknop op de knop "OK" of druk op Enter. Er is een klein element in het venster Video-instellingen dat als voorbeeld dient. Bekijk uw wijzigingen daar. Als de afbeelding op de video wordt weergegeven zoals het hoort, sluit u het instellingenvenster.

Stap 4

Na het aanbrengen van wijzigingen in de programma-instellingen, is het raadzaam om het opnieuw op te starten. Klik in het bovenste menu op "Bestand" en selecteer "Afsluiten". Voer het programma uit met behulp van de snelkoppeling en controleer de weergave van de resulterende afbeelding.

Stap 5

In sommige gevallen is het opnieuw opstarten van het programma geen wondermiddel voor dit probleem. oudere versies van hulpprogramma's van dit plan vereisen een herstart van de stuurprogramma's zelf, en dit kan alleen worden gedaan nadat het systeem zelf opnieuw is opgestart. Klik op het menu "Start", selecteer het item "Afsluiten" en klik op de knop "Opnieuw opstarten".

Aanbevolen: