Hoe Ps3-games Vanaf Je Harde Schijf Te Draaien

Hoe Ps3-games Vanaf Je Harde Schijf Te Draaien
Hoe Ps3-games Vanaf Je Harde Schijf Te Draaien

Video: Hoe Ps3-games Vanaf Je Harde Schijf Te Draaien

Video: (EP 4) Running PS3 Games from an External Hard Drive (NTFS/FAT32) 2022, September
Anonim

Gameconsoles zijn tegenwoordig erg populair, omdat ze veel meer controle bieden in games dan alleen spelen op een pc. Om het aantal beschikbare spellen te vergroten, kunt u deze rechtstreeks van de harde schijf van uw computer downloaden.

Hoe ps3-games vanaf je harde schijf te draaien
Hoe ps3-games vanaf je harde schijf te draaien

Het is nodig

  • - een computer;
  • - spelcomputer.

instructies:

Stap 1

Om het spel op de PS3-gameconsole te starten vanaf een externe harde schijf of flashstation, formatteert u eerst de harde schijf (flashstation) in het FAT32-bestandssysteem. Dit kan worden gedaan met behulp van Windows OS - sluit hiervoor de harde schijf aan op uw computer, open het venster "Deze computer".

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op het schijfpictogram en selecteer "Formatteren", zorg ervoor dat er geen belangrijke bestanden op staan. Selecteer het FAT32-bestandssysteem, selecteer de optie "Volledig" en klik op "Start". Bevestig de opmaak in het geopende venster.

Stap 3

Schrijf het bestand manager.pkg naar uw harde schijf, u kunt dit bestand downloaden via de link http://rghost.ru/2865216. Maak een aparte map op de schijf met de naam Gamez. Ga vervolgens aan de slag met de console, controleer of er geen schijven in de schijf zitten, koppel alle USB-apparaten die erop zijn aangesloten los van Ps3. Koppel het netsnoer los van de console, sluit de dongle aan, sluit het netsnoer aan

Stap 4

Zet de PS3 aan, druk op de knop om de schijf uit te werpen. Gebruik de knoppen op de settopbox zelf, maar niet de afstandsbediening. Als je alle stappen correct hebt gevolgd, start de console op de gebruikelijke manier en kun je de game op Ps3 starten vanaf schijf. Trek de dongle eruit na het laden en sluit de schijf aan (USB-stick).

Stap 5

Ga naar het gedeelte Games in de console, zorg ervoor dat de back-upmanager aanwezig is. Daarna kunt u doorgaan met het kopiëren van games naar een externe schijf, kopieer ze naar de Gamez-map. Plaats de game-cd in de drive, sluit de externe media aan.

Stap 6

Voer het Backup Manager-programma uit, als resultaat ziet u de game in de schijf en de game op een externe schijf, die beschikbaar is voor emulatie. Om het geselecteerde spel te emuleren en het spel te starten vanaf een USB-flashstation op Ps3, klik je op de knop met het kruis. Om de afbeelding te verwijderen, klikt u op de knop met de nulafbeelding. Sluit het programma af en je ziet het spel in het menu verschijnen.

Populair per onderwerp