Hoe De Laatste Update Ongedaan Te Maken?

Inhoudsopgave:

Hoe De Laatste Update Ongedaan Te Maken?
Hoe De Laatste Update Ongedaan Te Maken?

Video: Hoe De Laatste Update Ongedaan Te Maken?

Video: Uninstall Windows Update - Undo the last Windows Update 2022, December
Anonim

De procedure voor het annuleren en verwijderen van geïnstalleerde updates van het Microsoft Windows-besturingssysteem is een standaardhandeling waarvoor geen extra software nodig is.

Hoe de laatste update ongedaan te maken?
Hoe de laatste update ongedaan te maken?

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Configuratiescherm". Vouw de koppeling Programma's uit en vouw het knooppunt Geïnstalleerde updates weergeven uit onder Programma's en onderdelen. Zoek de update die moet worden verwijderd in de lijst van het dialoogvenster dat wordt geopend en open het contextmenu door met de rechtermuisknop te klikken. Geef de opdracht "Verwijderen" op en klik op de knop "Ja" in het systeemverzoekvenster dat wordt geopend. Wacht tot het proces is voltooid.

Stap 2

Als we het hebben over het updaten van SP3 voor Windows XP, gebruik dan de verwijderoptie in de verborgen systeemmap $ NTServicePackUninstall $. Ga hiervoor terug naar het hoofdmenu Start en ga naar het dialoogvenster Uitvoeren. Afdrukken

stationsnaam: \ windows \ $ NTServicePackUninstall $ \ spuninst.exe

in de regel "Openen" en start het hulpprogramma van de wizard voor het verwijderen van servicepacks door op de knop OK te klikken. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Volgende" in het hoofdvenster van de wizard te klikken en volg alle aanbevelingen op.

Stap 3

Een van de meest gebruikelijke manieren om een ​​geïnstalleerde update te annuleren, is door de functie voor het herstellen van de systeemstatus te gebruiken. Om deze methode te gebruiken, moet u ervoor zorgen dat de computer minstens één keer opnieuw is opgestart na het installeren van de update en het hoofdsysteemmenu oproepen door op de knop "Start" te klikken. Ga naar het dialoogvenster Uitvoeren en typ

% systemroot% \ System32 \ restore \ rstrui.exe

in de regel "Open". Bevestig de lancering van het hulpprogramma door op OK te klikken en selecteer de optie "Een eerdere staat van de computer herstellen" in het dialoogvenster dat wordt geopend. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Volgende" te klikken en selecteer de gewenste datum voor het terugdraaien van het systeem. Sla de aangebrachte wijzigingen op door op Volgende te klikken en volg alle aanbevelingen van de herstelwizard. Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.

Populair per onderwerp