Luidsprekers Op Uw Computer Instellen

Inhoudsopgave:

Luidsprekers Op Uw Computer Instellen
Luidsprekers Op Uw Computer Instellen

Video: Luidsprekers Op Uw Computer Instellen

Video: Connect bookshelf speakers to computer - Step by step 2022, December
Anonim

Geluid wordt niet altijd automatisch afgespeeld wanneer luidsprekers zijn aangesloten op een computer. In sommige gevallen moeten bepaalde instellingen worden gemaakt voor geluidsoverdracht.

Luidsprekers op uw computer instellen
Luidsprekers op uw computer instellen

Het is nodig

Computer, luidsprekers

instructies:

Stap 1

Er moet meteen worden opgemerkt dat u, voordat u verbinding maakt, audiostuurprogramma's op uw pc moet installeren (als ze niet eerder door u zijn geïnstalleerd). Neem hiervoor de juiste schijf (meegeleverd met de kit bij aankoop van een computer) en installeer de software. Start na de installatie uw computer opnieuw op. Nu kunt u verder gaan met het instellen van het geluid.

Stap 2

Luidsprekers aansluiten op een computer. Op de achterkant van de pc zie je een sector die is uitgerust met ronde veelkleurige gaten. Steek de pluggen in deze gaten zodat de kleur van de plug overeenkomt met de kleur van het gat. Bij het aansluiten van apparaten wordt een dialoogvenster geopend op het bureaublad van de computer, waar u de gewenste parameters moet instellen ("Front-luidsprekers" of "Achter-luidsprekers").

Stap 3

Luidsprekers aansluiten met een subwoofer. In dit geval wordt er slechts één stekker op de computer aangesloten, de luidsprekers zelf worden rechtstreeks op de subwoofer aangesloten. Nadat u de stekker in het bijbehorende stopcontact hebt gestoken, verschijnt er een dialoogvenster op het bureaublad. Vink het vakje naast Line Out aan en sla de instellingen op.

Stap 4

Ook als de stuurprogramma's zijn geïnstalleerd en het audiosysteem is aangesloten, is het mogelijk dat het geluid niet wordt afgespeeld. Zet in dit geval alle schuifregelaars in de geluidsinstellingen op de maximale stand, het kan zijn dat een ervan de geluidsweergave blokkeert.

Populair per onderwerp