Hoe Luidsprekers Op Een Computer Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Luidsprekers Op Een Computer Aan Te Zetten
Hoe Luidsprekers Op Een Computer Aan Te Zetten

Video: Hoe Luidsprekers Op Een Computer Aan Te Zetten

Video: Hoe Luidsprekers Op Een Computer Aan Te Zetten
Video: Connect bookshelf speakers to computer - Step by step 2024, April
Anonim

Het inschakelen van luidsprekers is een lastig proces als dit de eerste keer is. Het omvat niet alleen het inschakelen van de aan-uit-modus op het voorpaneel van de luidspreker, maar ook het aansluiten op de adapter en het installeren van het stuurprogramma voor het audioapparaat.

Hoe luidsprekers op een computer aan te zetten
Hoe luidsprekers op een computer aan te zetten

Het is nodig

  • - kolommen;
  • - stuurprogramma voor de geluidskaart.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat er een geluidskaart op uw computer is geïnstalleerd. Vind connectoren erop voor het aansluiten van luidsprekers, microfoon, koptelefoon, enzovoort. Als u een vaste pc heeft, bevinden de geluidskaartuitgangen zich meestal aan de achterwand. In sommige gevallen is er de mogelijkheid om het luidsprekersysteem op het voorpaneel aan te sluiten, als dit voor u handig is.

Stap 2

Zoek de connector die is gemarkeerd met een hoofdtelefoonpictogram of het bijbehorende label. Sluit de draad van de hoofdluidspreker aan op deze aansluiting, zorg ervoor dat de luidsprekers zijn ingeschakeld en het volume niet op het minimum staat. Controleer hun netwerkverbinding.

Stap 3

Installeer het stuurprogramma voor de geluidskaart als dit nog niet is gedaan. Plaats een speciale schijf met de software in het station, voer het installatieprogramma uit, als u over de vaardigheden van een zelfverzekerde pc-gebruiker beschikt, configureer de adapter dan handmatig en specificeer de parameters van uw keuze bij het installeren van het stuurprogramma. Start uw computer opnieuw op wanneer het apparaat is geïnstalleerd.

Stap 4

Probeer een van de media op uw computer op te nemen, zoals MP3-opname. Als je het goed doet, komt er geluid uit je luidsprekers. Pas het volumeniveau van de geluidskaartuitgang aan met behulp van het speciale pictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm.

Stap 5

Als u 5.1-luidsprekers aansluit, sluit u elke luidspreker aan op de hoofdeenheid met behulp van speciale luidsprekerkabels. Steek de speciale draad in om verbinding te maken met de computer. Sluit het luidsprekersysteem aan op de geluidskaart van uw pc en let daarbij op het kleurenschema. Houd er rekening mee dat u een speciale geluidskaart moet hebben geïnstalleerd die de aansluiting van dergelijke luidsprekers ondersteunt.

Aanbevolen: