Overzicht Van Gamingmuizen

Inhoudsopgave:

Overzicht Van Gamingmuizen
Overzicht Van Gamingmuizen

Video: Overzicht Van Gamingmuizen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: DE BESTE WIRELESS GAMING MUIS VOOR €60? - Logitech G305 - Review - TechTime 2023, Februari
Anonim

Computer gaming muizen zijn de beste optie voor de gamer. Het is met hun hulp dat de speler het meeste uit zijn favoriete activiteit kan halen. Gamingmuizen hebben hun eigen unieke eigenschappen.

Overzicht van gamingmuizen
Overzicht van gamingmuizen

De meeste moderne gamers kiezen ervoor om speciale gamingmuizen en -toetsenborden te kopen. Tegenwoordig kun je op het aanrecht gemakkelijk een groot aantal vertegenwoordigers van gamingmuizen vinden. Elk van hen heeft onderscheidende kenmerken, speciale functies en vooral, ze hebben een orde van grootte meer knoppen dan conventionele muizen.

Logitech G602

Deze draadloze gamingmuis heeft een lange batterijduur. Dankzij speciale software weet de gebruiker van tevoren wanneer de lading van de computermuis een kritiek niveau bereikt. Ze heeft een eigenaardig agressief uiterlijk. Het heeft elf functieknoppen die de gebruiker kan aanpassen. Opgemerkt moet worden dat dit model alleen voor rechtshandigen is gemaakt.

Thermaltake Tt eSports Theron

Deze computermuis is ook speciaal gemaakt voor rechtshandigen. Ze heeft een eigenaardig uiterlijk dat velen zal aanspreken. Het heeft een lasersensor en is via een draad verbonden met een computer. Heeft een eigen intern geheugen. De maximale volgsnelheid van deze gamingmuis is 165 IPS. Heeft 8 programmeerbare knoppen. Ideaal voor fans van RTS-games, omdat het de mogelijkheid heeft om macro's te maken.

Razer-vertegenwoordigers

Razer heeft zich al lang op deze markt gevestigd en heeft het altijd goed gedaan. Hun belangrijkste en enige focus ligt op pc-gamingaccessoires, en de Razer Naga Hex is geen uitzondering. Het heeft 6 verschillende programmeerbare knoppen onder de duim aan de linkerkant. Het heeft een lasersensor met 5600 dpi. De responstijd van deze muis is niet meer dan 1 ms bij een polling rate van 1000 Hz.

Razer Naga is een van de vertegenwoordigers van dezelfde serie. In tegenstelling tot de vorige versie heeft het 17 knoppen die de gebruiker zelf kan aanpassen met speciale software. Heeft hetzelfde aantal dots per inch als de vorige versie. De maximale acceleratiesnelheid van deze gamingmuis is 20G.

De Razer Mamba 4G is een unieke vertegenwoordiger in zijn soort, die een eigenaardig, onnavolgbaar design heeft. De gevoeligheid van deze muis kan door gebruikers worden gewijzigd en bereikt 6400 dpi met een maximale versnelling tot 50G. Het heeft 7 functieknoppen, waarvan het doel kan variëren, afhankelijk van de voorkeuren van de gebruiker.

Gigabyte GM-M8000

De Gigabyte GM-M8000 gamingmuis heeft een uniek en aantrekkelijk design. De gebruiker kan de gevoeligheid van deze muis aanpassen. Het kan variëren van 400 tot 4000 dpi. Heeft een eigen intern geheugen (16 Kb) en 6 programmeerbare knoppen, die door de gebruiker kunnen worden geconfigureerd met behulp van speciale software.

Populair per onderwerp