Een Overzicht Van Windows-opschoningsprogramma's

Inhoudsopgave:

Een Overzicht Van Windows-opschoningsprogramma's
Een Overzicht Van Windows-opschoningsprogramma's

Video: Een Overzicht Van Windows-opschoningsprogramma's

Video: Een Overzicht Van Windows-opschoningsprogramma's
Video: Windows 11 und Windows 10 parallel installieren - Multiboot mit Start-Menü - Windows 11 testen 2024, April
Anonim

Microsoft Windows is nog steeds een van de meest populaire besturingssystemen voor thuisgebruik. Elk van zijn gebruikers wordt echter in de loop van de tijd met verschillende problemen geconfronteerd. Wanneer dergelijke problemen zich genoeg opstapelen, wordt normaal gebruik onmogelijk. Om het optreden van dergelijke situaties te voorkomen, is het noodzakelijk om het systeem periodiek te reinigen en te optimaliseren. Er zijn veel verschillende softwaretools beschikbaar om deze taak te volbrengen, inclusief gratis. Laten we eens kijken naar de meest populaire onder hen.

ramen
ramen

instructies:

Stap 1

CCleaner. Een van de meest populaire gratis hulpprogramma's voor het opschonen en optimaliseren van het Windows-besturingssysteem. Heeft een rijke functionaliteit. Ontworpen om tijdelijke bestanden, applicatiecache, browsergeschiedenis en andere ongewenste bestanden te verwijderen, evenals ongeldige vermeldingen in het register te verwijderen. Heeft een krachtige, maar tegelijkertijd eenvoudige en intuïtieve interface in het Russisch. Ondersteunt 32- en 64-bits versies van Windows 98, 2000, 2003, Server 2008 R2, XP, Vista, 7, 8. Actief in ontwikkeling (elke maand worden er updates uitgebracht). Heeft onderscheidingen en een groot aantal positieve recensies. De grootte van het hulpprogramma is 4,5 MB.

CCleaner
CCleaner

Stap 2

Comodo systeemreiniger. Nog een gratis tool om Windows te optimaliseren door onnodige gebruikers- en systeembestanden op te schonen, evenals systeemregistervermeldingen. Het heeft de functies om verwijderde bestanden te herstellen, ze permanent te verwijderen en informatie te verstrekken over de software en hardware van de computer. Heeft een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface in het Russisch. Ondersteunt Windows XP, Vista, 7, 8. De grootte van het hulpprogramma is 10 MB.

Comodo Systeemreiniger
Comodo Systeemreiniger

Stap 3

Glary-hulpprogramma's. Gratis softwarepakket voor het tweaken, optimaliseren en opschonen van Windows. Ondersteunt een breed scala aan functies, waaronder het opschonen en herstellen van systeemregisterfouten, het verwijderen van programma's, het defragmenteren van een schijf, het herstellen van per ongeluk verwijderde bestanden, het optimaliseren van RAM, het vinden van dubbele bestanden, enz. Geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Heeft een handige Russische interface. Ondersteunt Windows XP, Vista, 7, 8. Installatie is optioneel. De grootte van het programma is 6,4 MB.

Glary-hulpprogramma's
Glary-hulpprogramma's

Stap 4

Geavanceerd systeem Zorgeloos. Een gratis programma in het Russisch voor het analyseren en optimaliseren van de werking van het Windows-besturingssysteem. Helpt bij het oplossen van veel problemen met de systeemsnelheid. Het bevat een reeks hulpmiddelen, waaronder optimalisatie van het systeemregister, het opschonen en defragmenteren van schijven, het zoeken naar kwaadwillende en adware, het beheren van opstartprogramma's. Ondersteunt Windows XP, Vista, 7, 8. Programmagrootte - 35 MB.

Geavanceerd systeemZorgeloos
Geavanceerd systeemZorgeloos

Stap 5

FReiniger. Een klein programma voor het opschonen en optimaliseren van 32-bits versies van Windows. Verwijdert alle onnodige en ongewenste bestanden van de schijf, internet browsegeschiedenis. Het heeft ook een de-installatieprogramma voor toepassingen, de mogelijkheid om autostart te regelen. Ondersteunt Russisch. Installatie van het programma is optioneel. De grootte van het programma is 1, 1 Mb.

Aanbevolen: