Overzicht Van Programma's Voor Het Maken Van Sites

Inhoudsopgave:

Overzicht Van Programma's Voor Het Maken Van Sites
Overzicht Van Programma's Voor Het Maken Van Sites

Video: Overzicht Van Programma's Voor Het Maken Van Sites

Video: Overzicht Van Programma's Voor Het Maken Van Sites
Video: Mogelijkheden van scripting voor het toegankelijk maken van programma's en websites 2024, April
Anonim

Een gebruiker van een personal computer moet, voordat hij begint met het maken van een site, speciale software downloaden en installeren die hem hierbij helpt.

Overzicht van programma's voor het maken van sites
Overzicht van programma's voor het maken van sites

Er wordt een enorme hoeveelheid zeer verschillende software geleverd voor het maken van sites. Bij het kiezen ervan, moet u voortbouwen op welke taken u moet oplossen. Afhankelijk hiervan moet je op zoek naar programma's: direct voor het maken van sites, sitebeheersystemen en websitebouwers.

Dreamweaver

Om direct een site te maken, kan de gebruiker het Dreamweaver-programma gebruiken. Dankzij dit kan de gebruiker eenvoudig een statische HTML-pagina maken. Het grote voordeel van dit programma is dat het een visuele editor heeft, waarmee een gebruiker van een personal computer de mogelijkheid krijgt om een paginalay-out zo te maken dat het aparte afbeeldingen heeft en doorgaans uit verschillende onderdelen bestaat. Dit programma kan worden gebruikt door mensen die geen diepgaande kennis van HTML hebben. Het belangrijkste nadeel van dit programma is de vrij bescheiden functionaliteit, en daarom kan de gebruiker geen forums, nieuwsfeeds, enzovoort maken.

Website X5 Evolution 10

WebSite X5 Evolution 10 helpt ook bij het maken van uw eigen internetbron. Om uw eigen website te maken, moet de gebruiker een van de gepresenteerde sjablonen kiezen. Opgemerkt moet worden dat u met het programma de structuur van de site kunt wijzigen. Met dit programma kun je video's, afbeeldingen, flash-animaties en meer toevoegen. Het is mogelijk om een blog op de site te installeren, RSS-feeds, manden, etc.

Website bouwers

Beginners kunnen speciale websitebouwers gebruiken (bijvoorbeeld saitodrom.ru). Met behulp van dergelijke sites kunnen beginners in vrij korte tijd hun eigen bron maken. Helaas is de korte tijd die nodig is om een website te maken een van de belangrijkste voordelen van dergelijke websitebouwers. De gebruiker zal moeten kiezen uit een reeks vooraf gemaakte sjablonen en het project dat zal worden gemaakt, kan niet naar een andere hosting worden gebracht (het zal behoren tot degene waaraan het oorspronkelijk was gekoppeld). Bovendien is de functionaliteit van dergelijke constructeurs zeer beperkt. Deze bouwers geven beginners echter een beter inzicht in het bouwen van een website.

WebDirector

Naast al het bovenstaande kan er in het arsenaal van de gebruiker een WebDirector-programma zijn, dat enigszins lijkt op een constructor, maar een aanzienlijk verschil heeft - de sjabloon kan naar wens van de gebruiker worden gewijzigd. De gebruiker van een personal computer kan onafhankelijk kleuren, maten wijzigen, zones van sjablonen wijzigen, afbeeldingen invoegen en nog veel meer. De interface van het programma zelf is vrij eenvoudig en duidelijk.

Aanbevolen: