Welk Merk Is Beter: Samsung Of Nokia

Inhoudsopgave:

Welk Merk Is Beter: Samsung Of Nokia
Welk Merk Is Beter: Samsung Of Nokia

Video: Welk Merk Is Beter: Samsung Of Nokia

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: у какого телефона батарея лучше nokia samsung или iphone🤏 2023, Februari
Anonim

Heel vaak zie je hoe mensen ruzie maken over welk telefoonmerk beter is. Iedereen brengt zijn eigen argumenten in voor een bepaald bedrijf, maar het lukt niet om tot een consensus te komen.

Welk merk is beter: samsung of nokia
Welk merk is beter: samsung of nokia

Een telefoon kiezen

Een telefoon kopen is geen gemakkelijke opgave. De markt staat vol met merken, elk met een tiental modellen. Ze hebben allemaal hun voor- en nadelen, elk heeft zijn eigen fans. Iemand houdt van multifunctionele apparaten, die praktisch zakcomputers zijn, iemand heeft gewoon een telefoon nodig waarmee je kunt bellen en sms'en. De consument kiest bijvoorbeeld tussen Samsung en Nokia. Hier moet je het begrijpen.

Nokian?

Nokia staat al lang synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. In 2011 was het goed voor meer dan 30% van de wereldmarkt. Nokia-telefoons hebben zich altijd onderscheiden door hun eenvoud en "onverwoestbaarheid". Denk maar aan de Nokia 3310. Dit is het model dat de schokken en valpartijen heeft overleefd en de reputatie van het bedrijf heeft verdiend. Ze werd een van de meest populaire in de hele geschiedenis van Nokia. Toen begon een reeks ups en downs.

Met name de opkomst van een model als de Lumia heeft de verloren interesse in Nokia doen herleven. Lumia-telefoons zijn moderne en multifunctionele Windows Phone-apparaten met een krachtige processor, wifi en andere functies. Gebruikers die niet al te dure en tegelijkertijd productieve apparaten nodig hebben, moeten deze serie eens nader bekijken. In dit geval zijn Nokia-telefoons perfect voor degenen die "sterke middenboeren" nodig hebben.

Of Samsung?

Was Nokia tot 2011 stevig aan de leiding op de markt voor mobiele telefoons, dan is in 2012 deze plaats ingenomen door Samsung. Omdat het bedrijf alle componenten zelf produceert, kunnen hun telefoons functioneler zijn. En als ze inferieur zijn aan Nokia in "onverwoestbaarheid", dan kunnen ze ze een belangrijke vorm geven in maakbaarheid, evenals de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Bovendien hebben alle Samsung-telefoons traditioneel krachtige batterijen. Tegenwoordig zijn Samsung-producten de op één na grootste ter wereld op de markt voor mobiele technologie en hebben ze een enorm scala aan modellen.

Wat consumentenrecensies betreft, deze komen op het volgende neer: als u een telefoon koopt ter waarde van maximaal 10 duizend roebel, d.w.z. je hebt alleen een telefoon nodig, dan moet je een Nokia kopen. Als je een handige gadget nodig hebt, kun je beter voor Samsung kiezen.

De mening van de experts kan als volgt worden samengevat: wie een muziekcentrum nodig heeft, moet Samsung eens nader bekijken, maar als ze een telefoon nodig hebben, moeten ze voor Nokia kiezen.

Populair per onderwerp