Wat Is Het Merk Van Packard Bell-laptops?

Inhoudsopgave:

Wat Is Het Merk Van Packard Bell-laptops?
Wat Is Het Merk Van Packard Bell-laptops?

Video: Wat Is Het Merk Van Packard Bell-laptops?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: PACKARD BELL как войти в режим восстановления Windows 7 2023, Februari
Anonim

Packard Bell is een van de meest succesvolle laptopbedrijven. Dit bedrijf is overgenomen door Acer, en toch verschijnen er nog steeds notebooks onder het merk PB.

Wat is het merk van Packard Bell-laptops?
Wat is het merk van Packard Bell-laptops?

Packard Bell Company

Packard Bell was ooit een succesvol bedrijf dat gespecialiseerd was in het maken van desktop-, prestatie- en laptopcomputers. Helaas zijn notebooks van dit merk niet zo populair, in tegenstelling tot andere, en dit is te wijten aan één belangrijke nuance: de producten die door Packard Bell worden vervaardigd, zijn niet meer gericht op rationele, maar op emotionele aankopen. Dat wil zeggen, voor dit bedrijf zijn het niet in de eerste plaats de technische kenmerken van de laptop, maar het uiterlijk en de materialen die zijn gebruikt om hem te maken. We kunnen dus één simpele conclusie trekken, namelijk dat de overgrote meerderheid van de eigenaren van Packard Bell-laptops vrouwen zijn (mannen hebben de neiging om een ​​high-tech apparaat te kopen met een goede "vulling" en geen uiterlijk).

Acer heeft onlangs Packard Bell overgenomen. Dit werd precies gedaan om de producten van het eerste bedrijf er prestigieus uit te laten zien, en Packard Bell kreeg toegang tot alle bronnen van Acer, dat wil zeggen, ze creëerden niet alleen mooie, maar ook hightech-apparaten. Door deze fusie kon Acer de op een na grootste laptopfabrikant worden, alleen achter HP, en Packard Bell begon op zijn beurt hightech, maar geen geavanceerde apparaten te maken. Als iemand bijvoorbeeld bij het kopen de voorkeur geeft aan een gaming-laptop, waarop comfortabel moderne games kunnen worden gespeeld, dan is Packard Bell niet de beste keuze.

Kenmerken van Packard Bell-laptops

Packard Bell is alleen de moeite waard om te kiezen als u van plan bent te werken met teksteditors, eenvoudige grafische toepassingen, enz. De batterij van deze laptops kan 5-8 uur worden gebruikt, en met een vrij bescheiden "vulling" kunt u eenvoudige toepassingen uitvoeren. Natuurlijk zijn de kosten van dergelijke laptops een orde van grootte minder dan die van de meest populaire tegenwoordig (bijvoorbeeld Sony Vaio of HP Pavilion). Packard Bell-laptops zijn natuurlijk mobiel. Voor het grootste deel is hun diagonaal niet groter dan 12 inch en is het maximale gewicht 2-3 kilogram. Zo blijkt dat een redelijk goedkope laptop voor werk dan Packard Bell niet te vinden is.

Natuurlijk kun je vandaag proberen hightech-modellen van deze laptop in de winkel te vinden, maar je moet er geen goede resultaten van verwachten. Een van de meest populaire computers van dit merk, het Packard Bell EasyNote-model, is bijvoorbeeld vrij duur met zijn technische parameters. In plaats van deze laptop kun je voor hetzelfde geld een echte gaming-laptop of desktopcomputer kopen die de gebruiker kan plezieren met zijn prestaties.

Populair per onderwerp