Welke Smartphone Is Beter Om Te Kiezen: Samsung Of Nokia

Inhoudsopgave:

Welke Smartphone Is Beter Om Te Kiezen: Samsung Of Nokia
Welke Smartphone Is Beter Om Te Kiezen: Samsung Of Nokia

Video: Welke Smartphone Is Beter Om Te Kiezen: Samsung Of Nokia

Video: Welke Smartphone Is Beter Om Te Kiezen: Samsung Of Nokia
Video: Welke Nokia-smartphone moet je kopen? | De Nokia line-up uitgelegd! | Vraag het SmartphoneMan 2024, April
Anonim

Een geweldige tijd - er zijn verschillende bedrijven tegelijkertijd op de markt die uitstekende smartphones produceren. En niet iedereen kan gemakkelijk beslissen welke telefoon te kiezen - Samsung of Nokia.

Welke smartphone is beter om te kiezen: Samsung of Nokia
Welke smartphone is beter om te kiezen: Samsung of Nokia

Makkelijk te gebruiken

Alles wordt door vergelijking geleerd, dus om te bepalen welke telefoon beter is - Samsung of Nokia - moet je ze met elkaar vergelijken.

Wat is het nut van een telefoon als iemand niet weet hoe hij deze moet gebruiken? Waarschijnlijk geen. Gelukkig zijn zowel Nokia- als Samsung-telefoons makkelijk in gebruik, maar toch zijn er verschillen.

Samsung heeft een update uitgebracht voor het Android OS, waardoor het een nog gebruiksvriendelijker platform wordt. Er is bijvoorbeeld een knop aan het scherm toegevoegd, waarop u kunt klikken om de pictogrammen van alle actieve applicaties weer te geven. Op deze manier kunt u een lijst met pictogrammen bekijken en als u het pictogram van een toepassing opzij schuift, wordt het programma gesloten. Best een praktische oplossing ten gunste van multitasking. Ook biedt het Android-platform de gebruiker grote vrijheid, echter voor deze "vrijheid" zal moeten worden betaald.

Nokia heeft een toplijn Lumia - de onbetwiste leider in de schoonheid van het besturingssysteem. Dankzij Windows Phone Mango ziet dit besturingssysteem er erg indrukwekkend uit - de startpagina is versierd met een prachtige betegelde interface, er is ook een handige integratie van sociale netwerken Twitter en Facebook. Elke tegel op de startpagina start een applicatie, veel tegels voeren hun acties in realtime uit (bijvoorbeeld bijwerken), waardoor de gebruiker de applicaties niet zelf hoeft te starten. De interface is heel eenvoudig, in eerste instantie lijkt het erop dat er weinig instellingen zijn, maar er zijn er genoeg. Alles is zo handig gedaan dat het onmogelijk is om in de war te raken en de gebruiker zal snel kunnen vinden wat hij nodig heeft.

Toepassingsondersteuning

Wat applicaties betreft, zijn Nokia toestellen hier nog niet zo goed in. Ja, Windows Phone heeft een mooie en intuïtieve interface, maar er zijn nog te weinig populaire games en applicaties op dit platform, aangezien ontwikkelaars meer de voorkeur geven aan Android en iOS. Daarom, als een groot aantal geïnstalleerde applicaties op de telefoon belangrijk is, dan is Nokia niet jouw optie.

Samsung doet het hier veel beter mee, maar ook niet perfect. Aangezien er duizenden gratis programma's voor Android zijn, en deze zijn in de regel niet gecertificeerd, zal je je best moeten doen om tussen al deze variëteiten een echt bruikbare applicatie te vinden. Ook worden er voldoende games voor Android uitgebracht. Dus als het apparaat is gekozen voor games, dan zijn Samsung-telefoons wat je nodig hebt.

Wij trekken conclusies. Nokia-telefoons hebben een mooi design en een uitstekend WindowsPhone-besturingssysteem, maar er zijn nog weinig toepassingen voor. En voor degenen die de vrijheid willen om met apparaten te experimenteren, zijn Samsung-telefoons de juiste keuze. Gelukkig is de Android-interface na de volgende update nog beter geworden.

En welke telefoon u voor uzelf kiest, het hangt niet langer af van beoordelingen op internet en niet van de mening van anderen, maar alleen van uw persoonlijke voorkeuren.

Aanbevolen: