Hoe Contact Opnemen Met Een Megafoon

Hoe Contact Opnemen Met Een Megafoon
Hoe Contact Opnemen Met Een Megafoon

Video: Hoe Contact Opnemen Met Een Megafoon

Video: Как Достать ГЛЕНТА ! *Пранк над ДРУГОМ* 2022, September
Anonim

Heel vaak hebben de klanten van de exploitant van het mobiele netwerk "Megafon" behoefte aan snel advies van een specialist. Tegenwoordig zijn er drie manieren om contact op te nemen met de consultants van de mobiele operator "Megafon".

Hoe contact opnemen met een megafoon
Hoe contact opnemen met een megafoon

Het is nodig

Mobiele telefoon, pc, internettoegang

instructies:

Stap 1

Bellen vanaf een mobiele telefoon. Om contact op te nemen met een medewerker van de Megafon-klantenondersteuning, moet u 0550 bellen vanaf uw mobiele telefoon en op de belknop drukken. Nadat u verbinding heeft gemaakt, bevindt u zich in het elektronische spraakmenu van de service, waarbij u de aanwijzingen kunt volgen en contact kunt opnemen met een ondersteuningsmedewerker en uw vraag kunt stellen.

Stap 2

Bellen vanaf een mobiele of vaste telefoon. U kunt ook overal in Rusland gebruikmaken van de gratis telefoonlijn van de operator. Om dit te doen, moet u 8-800-333-05-00 bellen. Nadat u verbinding heeft gemaakt, kunt u over elk probleem de informatie krijgen waarin u geïnteresseerd bent. De supportspecialist antwoordt meestal vanaf het moment van verbinding, maar als alle operators bezet zijn op het moment van de oproep, moet je even wachten totdat een van hen vrij komt.

Stap 3

Contact opnemen met de ondersteuningsdienst van de mobiele operator "Megafon" via internet. Om op deze manier contact op te nemen met een specialist, moet u de officiële website "Megafon" bezoeken, die zich bevindt op www.megafon.ru. Selecteer bovenaan het scherm het item "Klantenondersteuning" en stel vervolgens uw vraag met behulp van het speciale formulier van de site. Er wordt een reactie van een specialist naar het door u opgegeven e-mailadres gestuurd.

Populair per onderwerp