Hoe De Geschiedenis Van Slechts één Contact In Skype Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Geschiedenis Van Slechts één Contact In Skype Te Verwijderen
Hoe De Geschiedenis Van Slechts één Contact In Skype Te Verwijderen

Video: Hoe De Geschiedenis Van Slechts één Contact In Skype Te Verwijderen

Video: Hoe De Geschiedenis Van Slechts één Contact In Skype Te Verwijderen
Video: VIDEO MET DE GEEST VAN EEN OUD KASTEEL EN HIJ ... 2024, April
Anonim

Skype is een van de meest populaire communicatieprogramma's op internet. Hiermee kunt u niet alleen videogesprekken voeren, maar ook volledige correspondentie voeren met vrienden en collega's. De geschiedenis van alle ontvangen en verzonden Skype-berichten wordt opgeslagen in het profiel van het programma. U kunt het echter altijd verwijderen als u dat wilt.

Hoe de geschiedenis van slechts één contact in Skype te verwijderen
Hoe de geschiedenis van slechts één contact in Skype te verwijderen

In feite zijn de mogelijkheden die het Skype-programma biedt om met de correspondentiegeschiedenis te werken beperkt. De standaardmanier om berichten te verwijderen, is door de geschiedenis van alle contacten tegelijkertijd op te schonen. Als u de berichtengeschiedenis van slechts één contact wilt verwijderen, moet u de hulp inroepen van speciale applicaties.

Gesprekken verwijderen met Skype Chat Helper

Skype Chat Helper is een gratis hulpprogramma waarmee u afzonderlijke berichten in Skype kunt opschonen. Voordat u het gebruikt, moet u een back-up van uw profiel maken door gegevens uit de volgende mappen te kopiëren:

1) voor Windows XP: C: / Documents and Settings / Username / Application Data / Skype / Skype_username \;

2) voor Windows 7: C: / Gebruikers / Gebruikersnaam / AppData / Roaming / Skype / Skype_gebruikersnaam \.

Ga dan verder met het verwijderen van onnodige correspondentie. Sluit hiervoor Skype en start Skype Chat Helper. Er opent direct een klein venster voor u, waarin twee velden worden aangegeven: Gebruikersnaam en Contact. Voer in het veld Gebruikersnaam uw gebruikersnaam in en in het veld Contact - de gebruikersnaam van de gebruiker met wie u de correspondentie wilt verwijderen. Druk vervolgens op de knop "Chatgeschiedenis verwijderen" en open Skype opnieuw. Alle berichten die u niet nodig hebt, moeten verdwijnen.

Als Skype na het starten van het hulpprogramma niet meer laadt, kopieert u de reservekopie van uw profiel terug.

Berichten verwijderen via het programma SkHistory

SkHistory is een ander gratis programma voor het verwijderen van correspondentie met individuele contacten. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee u snel de records kunt selecteren waarin u geïnteresseerd bent om te verwijderen. Om het hulpprogramma SkHistory te gebruiken, moet u bovendien Adobe AIR Runtime downloaden en installeren. Nadat u deze shell hebt geïnstalleerd, start u SkHistory, selecteert u het item Taal en schakelt u over naar Russisch. Het programma zou automatisch uw profielmap moeten vinden. Voer in het geopende venster uw Skype-login in de kolom "Een account selecteren" in en klik op de knop "Een account selecteren". In hetzelfde veld is er nog een optie - "Maak een reservekopie". U kunt het gebruiken om permanent gegevensverlies te voorkomen.

Vervolgens wordt een lijst met uw contacten voor u geopend. Selecteer het gewenste contact en klik op de kleine knop onderaan het programmavenster. U ziet alle ontvangen en verzonden berichten. Dan kunt u het volgende doen: alle records in één keer verwijderen, enkele specifieke berichten verwijderen of de chatgeschiedenis exporteren naar TXT / HTML-bestanden.

Aanbevolen: