Contact Opnemen Met Uw Netwerkbeheerder

Inhoudsopgave:

Contact Opnemen Met Uw Netwerkbeheerder
Contact Opnemen Met Uw Netwerkbeheerder

Video: Contact Opnemen Met Uw Netwerkbeheerder

Video: Contact Opnemen Met Uw Netwerkbeheerder
Video: Netwerkbeheerder 2024, Mei
Anonim

Als het besturingssysteem tijdens het werken op een computer een fout genereert waarvan de tekst het advies "neem contact op met de netwerkbeheerder" bevat, kunt u contact opnemen met elke kennis die computers begrijpt.

Contact opnemen met uw netwerkbeheerder
Contact opnemen met uw netwerkbeheerder

instructies:

Stap 1

Merk op op welk punt de fout op de computer optreedt. Hoogstwaarschijnlijk wordt deze fout veroorzaakt door uw acties of door de acties van een van de actieve programma's. Werk op de computer totdat de fout opnieuw optreedt en installeer de afhankelijkheid. Het is ook vermeldenswaard dat de programmafout kan worden veroorzaakt door verschillende kwaadaardige code die in het register is geregistreerd. Schrijf de tekst van de fout op een stuk papier of kopieer het in een document. Soms geeft het besturingssysteem een foutcode aan waarmee u kunt achterhalen wat deze fout heeft veroorzaakt.

Stap 2

Als u tijdens het zoeken naar de oorzaak van de fout begrijpt wat de oorzaak is, dan bent u al halverwege. Het blijft om uit te zoeken wat ermee te doen. Voer bij benadering de essentie van uw probleem in een zoekmachine in en u ziet links naar bronnen waar soortgelijke problemen zijn besproken. De aanvraagtekst kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien: "Als ik de verkenner open, krijg ik foutcode 613." Op dit moment beschrijft internet bijna alle soorten fouten die op een computer kunnen voorkomen. Er zijn zelfs websites met een volledige lijst met fouten.

Stap 3

Als het probleem nog steeds niet kan worden opgelost, zoek dan professionele hulp. Beschrijf de situatie en de omstandigheden waaronder de fout optreedt voor een bekende computerwetenschapper. Geeks vindt hoe ze je kunnen helpen. Voel je vrij om er dom of verkeerd uit te zien. Alle mensen waren op de een of andere manier beginners, en toen leerden ze. Op dit moment studeer je en elke systeembeheerder zal het begrijpen. Als laatste redmiddel kunt u het systeem opnieuw installeren en alles werkt in dezelfde modus, u hoeft alleen de software voor de computer opnieuw te installeren.

Aanbevolen: