Een Film Opnemen Met Ondertiteling

Inhoudsopgave:

Een Film Opnemen Met Ondertiteling
Een Film Opnemen Met Ondertiteling

Video: Een Film Opnemen Met Ondertiteling

Video: Een Film Opnemen Met Ondertiteling
Video: Ondertiteling voor je video met een gratis app ( Kapwing of Triple8 ) 2024, Mei
Anonim

Hoewel veel populaire films in meerdere talen op dvd worden uitgebracht, bevatten niet alle dvd's ondertitels. Heeft u een dvd met een film in een andere taal dan uw moedertaal en zonder ondertiteling, dan kunt u deze zelf toevoegen. In dit geval zullen speciale sites helpen, die gratis ondertitelbestanden voor films in verschillende talen aanbieden.

Een film opnemen met ondertiteling
Een film opnemen met ondertiteling

instructies:

Stap 1

Kopieer de video van de dvd als deze niet op uw computer staat. Om schijven handmatig te rippen, plaatst u de dvd in het station van uw computer, gaat u naar Start> Computer, klikt u met de rechtermuisknop op de dvd in de lijst en selecteert u Openen om de mappen Video_TS en Audio_TS weer te geven. Klik met de rechtermuisknop op de map Video_TS en selecteer Kopiëren, klik vervolgens met de rechtermuisknop op het bureaublad van de computer en selecteer Plakken.

Stap 2

Ga naar een ondertitelingssite zoals Moviesubtitles of OpenSubtitles en zoek de ondertitels voor de gewenste film. Voer hiervoor de titel van de film in het zoekvak in en druk op Enter. Klik op een van de vermelde talen om ondertitels voor die taal te downloaden.

Stap 3

Klik op "Start> Computer" en dubbelklik op het station "(C:)". Ga naar de map "Downloads", zoek het gedownloade ondertitelbestand als archief, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Alles uitpakken". Het tekstbestand wordt uit het archief gehaald en opgeslagen in de map Downloads.

Stap 4

Laat de map Downloads open op het scherm en dubbelklik op de map Video_TS op het bureaublad om deze te openen. Sleep het uitgepakte ondertitelbestand naar de map Video_TS.

Stap 5

Download een dvd-brandsoftware die het toevoegen van ondertitels ondersteunt. ConvertXtoDVD en Vidmex hebben deze mogelijkheid. Met deze programma's kunt u eenvoudig en zeer snel bijna elk formaat naar dvd converteren en een schijf branden. Ga na het downloaden van de geselecteerde software naar de map "Downloads" en open het bestand met het programma en installeer het.

Stap 6

Plaats een lege dvd-r-schijf in het station van uw computer. Start ConvertXtoDVD of Vidmex en volg de instructies om de Video_TS-map met ondertitels op schijf te branden.

Aanbevolen: