Video Opnemen Met Een Webcam

Video Opnemen Met Een Webcam
Video Opnemen Met Een Webcam

Video: Video Opnemen Met Een Webcam

Video: Video opnemen met PowerPoint (instructievideo) 2022, September
Anonim

U kunt video opnemen met een webcam door gewoon voor uw computer te gaan zitten en te praten. Voordat u dit doet, moet u vertrouwd raken met de videobewerkingssoftware en de functionaliteit van de webcam die u gebruikt.

Video opnemen met een webcam
Video opnemen met een webcam

instructies:

Stap 1

Zet de webcam aan. Om dit te doen, sluit u hem eenvoudig aan op een USB-poort. Als uw computer een ingebouwde webcam heeft, zoals een MacBook, hoeft u de camera niet aan te zetten.

Stap 2

Open uw videobewerkingssoftware en kies Nieuw project in het menu Bestand. Voer een naam in voor het project.

Stap 3

Selecteer een video-opnametool (Capture). In de meeste programma's is Capture te vinden in het menu Bestand. Er wordt een voorbeeldscherm geopend waarin het beeld van de webcam moet verschijnen. Als er niets verschijnt, selecteert u handmatig uw webcam in het menu Bestand. Stel uw camera in om te zien wat er in het kader staat. Als je een persoon fotografeert, zorg er dan voor dat de bovenkant van het hoofd niet uit het beeld valt.

Stap 4

Verlichting installeren. Dit is een van de belangrijkste momenten van de shoot. De standaard verlichtingsmethode, driepuntsverlichting, omvat een lichtstraal die onder een hoek van ongeveer 30 graden op het gezicht van een object valt, licht van de andere kant (invullicht genoemd) en licht dat op de achtergrond valt.

Stap 5

Druk op de Capture- of Record-knop en begin met het opnemen van video. Het programma begint te schrijven naar de harde schijf van de computer. Druk op de stopknop als u klaar bent met fotograferen. De video moet in de videotheek staan.

Stap 6

Trek de vastgelegde video uit de videobibliotheek naar de tijdlijn en bewerk deze. Knip de delen uit die niet zijn gelukt en voeg zo nodig effecten en muziek toe.

Stap 7

Selecteer de optie Exporteren in het menu Bestand. Selecteer het videobestandsformaat (bijvoorbeeld MOV, AVI of MPG). Geef de map op waarin het bestand wordt opgeslagen. Klik op OK en exporteer het project naar een videobestand.

Populair per onderwerp