Bladwijzers Uit Een Dagboek Verwijderen

Inhoudsopgave:

Bladwijzers Uit Een Dagboek Verwijderen
Bladwijzers Uit Een Dagboek Verwijderen

Video: Bladwijzers Uit Een Dagboek Verwijderen

Video: Bladwijzers Uit Een Dagboek Verwijderen
Video: Bookmarks || easy and simple bookmark || diy bookmarks || bookmarks with leaf 🌿🍀🍃 2024, April
Anonim

Bijna elke internetgebruiker, en hoe vaak hij ook op dit netwerk zit, er komt een moment dat er te veel bladwijzers ophopen in de browserservice. En soms zijn er zo veel dat het onmogelijk is om ze te begrijpen. De situatie wordt gecompliceerd door het feit dat de meeste van deze bladwijzers niet werken. In dit geval is het raadzaam om bladwijzers uit het tijdschrift te verwijderen. Er zijn twee manieren: met extra software of handmatig.

Bladwijzers uit een dagboek verwijderen
Bladwijzers uit een dagboek verwijderen

Noodzakelijk

  • • computer
  • • aanvullende software.

instructies:

Stap 1

Bepaal welke methode voor u het meest acceptabel is - verwijder alle links handmatig uit uw dagboek of gebruik een speciaal programma om hun status te herkennen, dat gratis op internet kan worden gedownload.

Stap 2

Als u besluit het logboek handmatig te wissen, volgt u verschillende opeenvolgende stappen in de browser. U moet dus eerst een tabblad met bladwijzers selecteren en vervolgens onnodige verwijderen door met de rechtermuisknop op elk tabblad te klikken en het dialoogvenster "Verwijderen" te selecteren. U kunt de hele lijst verwijderen en u krijgt hetzelfde resultaat.

Stap 3

Als u besluit software te gebruiken om bladwijzers te verwijderen, download dan een programma om de zogenaamde "gebroken" bladwijzers te controleren. Een voorbeeld van een dergelijk programma kan worden beschouwd als AM-DeadLink, de voordelen zijn dat het programma gratis is, terwijl het compatibel is met browsers zoals Internet Explorer, Opera, Mozilla, Chrome. Het programma identificeert snel verouderde bladwijzers en hun duplicaten in het tijdschrift.

Stap 4

Installeer het programma op uw computer, open het en selecteer de browser die u moet testen uit de beschikbare lijst. Daarna moet u de verificatiemodus starten en wachten op de resultaten die later op het scherm worden weergegeven. Een tabel met een lijst met tabbladen en hun status wordt weergegeven op het pc-scherm. In de regel wordt naast elke bladwijzer de status op dit moment geschreven - "fout", "omgeleid", "werkt niet", enz. De duplicaten die u kunt verwijderen, worden hier ook weergegeven. Nadat u het logboek heeft gewist, kunt u uw computer opnieuw opstarten en verder werken.

Aanbevolen: