Bladwijzers Verwijderen In Mozilla

Inhoudsopgave:

Bladwijzers Verwijderen In Mozilla
Bladwijzers Verwijderen In Mozilla

Video: Bladwijzers Verwijderen In Mozilla

Video: Bladwijzers Verwijderen In Mozilla
Video: Firefox: werken met bladwijzers 2024, Mei
Anonim

Internetbrowser Mozilla Firefox wint steeds meer aan populariteit, niet alleen vanwege het gebruiksgemak, maar ook vanwege de rijke mogelijkheden om de functionaliteit uit te breiden. Voor onervaren gebruikers kunnen er echter nog vragen rijzen over de werking van de browser. Bijvoorbeeld over het verwijderen van bladwijzers in de browser.

Bladwijzers verwijderen in Mozilla
Bladwijzers verwijderen in Mozilla

instructies:

Stap 1

Ondanks dat de ontwikkelaars van deze internetbrowser hebben geprobeerd het beheer zo eenvoudig mogelijk te maken, kunnen er toch vragen rijzen. Overweeg om naast het rechtstreeks verwijderen van tabbladen ook met tabbladen in het algemeen te werken.

Stap 2

Dus om een onnodige bladwijzer te verwijderen, gaat u in een geopende browser naar het menu-item "Bladwijzers", door erop te klikken, ziet u een lijst met alle momenteel opgeslagen bladwijzers.

Stap 3

Als je sommige bladwijzers niet meer nodig hebt, klik dan met de rechtermuisknop op de bladwijzer, waardoor een klein menu verschijnt en gebruik vervolgens het item "Verwijderen", terwijl de geselecteerde bladwijzer uit de huidige lijst wordt verwijderd.

Stap 4

Misschien is uw lijst met bladwijzers in de loop van de tijd dat u uw browser gebruikt enorm gegroeid en wilt u uw bestaande bladwijzers structureren. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de lijst met bladwijzers en selecteer vervolgens "Nieuwe map" en geef in een nieuw venster een naam en beschrijving (optioneel) van de nieuwe map.

Stap 5

Selecteer vervolgens de bladwijzer die u naar de zojuist gemaakte map wilt verplaatsen. Roep hiervoor opnieuw het menu op met de rechtermuisknop door op de bladwijzer te klikken en gebruik de optie "Knippen" (als u wilt dat de bladwijzer uit de algemene lijst verdwijnt), of "Kopiëren" (als u twee identieke bladwijzers - zowel in de map als in de algemene lijst), beweeg vervolgens de muiscursor over de map, roep het menu op dat u al kent en gebruik de optie "Invoegen".

Stap 6

Als gevolg hiervan worden de bladwijzers die u nodig hebt in de juiste mappen geplaatst en indien nodig volledig uit de lijst verwijderd.

Aanbevolen: