Bladwijzers Verwijderen Uit Opera

Inhoudsopgave:

Bladwijzers Verwijderen Uit Opera
Bladwijzers Verwijderen Uit Opera

Video: Bladwijzers Verwijderen Uit Opera

Video: Bladwijzers Verwijderen Uit Opera
Video: How to backup, import and export opera bookmarks | Windows 2024, April
Anonim

Terwijl we internet gebruiken, maken we allemaal een bladwijzer, waardoor we de mogelijkheid hebben om snel de site te vinden die we nodig hebben en ernaar terug te keren. Sommige bladwijzers gebruiken we regelmatig, andere vergeten we volledig. Opgehoopte onnodige bladwijzers kunnen eenvoudig worden verwijderd.

Bladwijzers verwijderen uit Opera
Bladwijzers verwijderen uit Opera

instructies:

Stap 1

Opera blijft een van de meest populaire browsers en trekt gebruikers aan met zijn hoge werksnelheid, vriendelijke en eenvoudige interface.

Stap 2

Om bladwijzers te verwijderen, opent u het "Menu" in de linkerbovenhoek en selecteert u "Bladwijzers" en vervolgens "Bladwijzers beheren". Of druk gewoon op de sneltoets Ctrl + Shift + B. Opera stuurt u naar een pagina waar sites met bladwijzers aan de rechterkant in een groot venster en bladwijzermappen aan de linkerkant worden weergegeven.

Stap 3

U kunt bladwijzers afzonderlijk verwijderen, door alle elementen te selecteren door op de twee toetsen Ctrl + A te drukken, of afzonderlijk. Nadat u onnodige bladwijzers of mappen met bladwijzers hebt geselecteerd, moet u op de Delete-toets op het toetsenbord drukken of de geselecteerde items naar het prullenbakpictogram boven in het Opera-venster slepen.

Aanbevolen: