Een Link Uit Een Dagboek Verwijderen A

Inhoudsopgave:

Een Link Uit Een Dagboek Verwijderen A
Een Link Uit Een Dagboek Verwijderen A

Video: Een Link Uit Een Dagboek Verwijderen A

Video: Een Link Uit Een Dagboek Verwijderen A
Video: Dubbele en dode links verwijderen 2024, April
Anonim

De browser slaat informatie op over de bezochte sites. Dit is handig als u het adres van een eerder bezochte site bent vergeten - u kunt deze altijd terugvinden in het magazine. Als je de site hebt bezocht vanaf de computer van iemand anders en je wilt niet dat de ander weet welke pagina's je hebt bezocht, dan is het vrij eenvoudig om de link uit het journaal te verwijderen.

Een link uit een dagboek verwijderen a
Een link uit een dagboek verwijderen a

instructies:

Stap 1

Start de browser zoals u gewend bent. Voer het journaal in. Om dit te doen, selecteert u in het item "Log" in de bovenste menubalk de opdracht "Toon volledige log" door erop te klikken met de linkermuisknop, of drukt u op de toetsencombinatie Ctrl, Shift en H. Er wordt een nieuw venster geopend.

Stap 2

Selecteer in het journaaldialoogvenster ("Bibliotheek") de periode waarvoor u de bezochte sites wilt weergeven - voor vandaag of gisteren, voor de afgelopen week of voor een maand, door met de linkermuisknop op de overeenkomstige regel te dubbelklikken. Zoek de link die u wilt verwijderen in de uitgebreide lijst met sites, klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer in het vervolgkeuzemenu de opdracht "Deze pagina verwijderen".

Stap 3

Om een vermelding van een specifieke site (dat wil zeggen alle links naar alle pagina's van een bepaalde bezochte site) uit het tijdschrift te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op een van de links naar de bezochte site, selecteert u in het vervolgkeuzemenu de " Vergeet deze site" commando. Om de geschiedenis voor een dag, week of maand te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op de gewenste regel in het linkerdeel van het venster en selecteert u de opdracht "Verwijderen".

Stap 4

U kunt ook de bovenste menubalk gebruiken om links te verwijderen. Om links uit het journaal voor een bepaalde periode te verwijderen, selecteer in het linkerdeel van het venster het item met de naam van de huidige dag, week of maand, plaats de cursor op een link uit het journaal in het rechterdeel van het venster. Selecteer de opdracht "Alles selecteren" in het item "Besturing" en geef de browser vervolgens de opdracht "Verwijderen".

Stap 5

Om de links in het venster "Recent gesloten tabbladen" van de sectie "Geschiedenis" in de bovenste menubalk van de browser te verwijderen, roept u de opdracht "Recente geschiedenis wissen" in de sectie "Extra" of drukt u op Ctrl, Shift en Verwijder sleutels, er wordt een nieuw venster geopend. Specificeer de periode waarvoor links naar sites moeten worden verwijderd (meerdere uren of een dag), klik op de knop "Nu wissen".

Aanbevolen: