Hoe Te Schrijven Met Doorgestreepte Letters

Inhoudsopgave:

Hoe Te Schrijven Met Doorgestreepte Letters
Hoe Te Schrijven Met Doorgestreepte Letters

Video: Hoe Te Schrijven Met Doorgestreepte Letters

Video: Hoe Te Schrijven Met Doorgestreepte Letters
Video: Hoe ik mijn samenvattingen maak - 15 studietips! - Examenvlog 2024, Mei
Anonim

Doorhalen wordt vaak toegepast op een stuk tekst in een blog of websitebericht dat door de auteur als "hardop denken" wordt ervaren. In de regel bevat zo'n tekst een grovere of vervormde formulering van de hoofdgedachte van de tekst. Om dergelijke tekst te ontwerpen, worden speciale HTML-tags gebruikt.

Hoe te schrijven met doorgestreepte letters
Hoe te schrijven met doorgestreepte letters

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw site of blog de HTML-bewerkingsmodus ondersteunt en er momenteel voor is geconfigureerd. Als u berichten invoert in de visuele editormodus, schakelt u over, anders worden de tags niet geconverteerd.

Stap 2

De eenvoudigste doorgestreepte tags zien er als volgt uit: Doorgestreepte tekst. Voeg in plaats van de voorbeeldwoorden uw eigen zin in die u wilt doorstrepen. Controleer de status van tags in de voorbeeldmodus.

Stap 3

Wijzig de tags om doorgehaalde tekst kleiner te maken dan de hoofdtekst. De nieuwe optie is: Tekst doorhalen. In plaats van tags kunt u het volgende gebruiken:. Eén betekent het aantal pixels waarmee de doorgestreepte tekst zal afnemen.

Stap 4

De volgende code helpt om de kleur van de doorgestreepte tekst te wijzigen: TEXT. In plaats van het woord “grijs” kun je de Engelse naam of HTML-code van elke andere kleur die je wilt, plaatsen. Wanneer u de hier getoonde code plakt, wordt de tekst grijs weergegeven.

Stap 5

U kunt de kleur voor tekst afzonderlijk van de onderstreping wijzigen. Met andere woorden, de tekst kan grijs blijven en de onderstreping rood, zoals bijvoorbeeld in deze tags: Uw tekst. Door de woorden "rood" en "grijs" te vervangen door verschillende namen of codes die passen bij het kleurenschema en de berichtdoelen van uw blog, kunt u andere combinaties bereiken.

Aanbevolen: