Een Dia Kopiëren

Inhoudsopgave:

Een Dia Kopiëren
Een Dia Kopiëren

Video: Een Dia Kopiëren

Video: Een Dia Kopiëren
Video: 17.2 DNA kopiëren 2024, Mei
Anonim

Het kopiëren van dia's van de ene presentatie naar de andere is heel goed mogelijk als je Microsoft Office-software hebt die PowerPoint bevat. Ook andere programma's voor het werken met dia's zijn geschikt voor deze doeleinden, de volgorde van acties zal ongeveer hetzelfde zijn.

Een dia kopiëren
Een dia kopiëren

Noodzakelijk

PowerPoint-programma

instructies:

Stap 1

Download en installeer indien nodig de benodigde software op uw computer. Open het PowerPoint-hoofdmenu. Selecteer de presentatie waaruit u dia's moet kopiëren en open deze in het programma.

Stap 2

Selecteer vanuit de normale weergave de dia's die u wilt kopiëren. Als u maar één afbeelding nodig heeft, selecteert u alleen die afbeelding. Als er meerdere zijn, en ze staan tegelijkertijd op volgorde in de presentatie, selecteer ze dan ook met de linkermuisknop terwijl je de Shift-toets ingedrukt houdt. Als de afbeeldingen die u nodig hebt niet op volgorde staan in de presentatie, selecteert u ze allemaal op dezelfde manier, alleen terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op de afbeeldingen die u hebt geselecteerd. Kies de actie "Kopiëren" of druk gewoon op de sneltoets Ctrl + C. Voeg dia's in een nieuw, vooraf gemaakt project in met behulp van de opdracht Plakken of door op Ctrl + V te drukken in het gebied van het venster dat normaal gesproken afbeeldingen weergeeft.

Stap 4

Pas de opmaak van de presentatie aan om de manier waarop uw bestanden worden weergegeven te wijzigen. Om dit te doen, klikt u op de opdracht "Plakopties" en selecteert u "Bronopmaak behouden" als u de opties van het originele bestand wilt toepassen.

Stap 5

Als u het type presentatiesjabloon moet wijzigen, gebruikt u de opdracht Vormgeving van vormgeving gebruiken en past u alles aan uw voorkeuren aan.

Stap 6

Als u afbeeldingen van de ene presentatie naar de andere wilt overbrengen. Gebruik de opdracht "Knippen" en niet "Kopiëren" met hetzelfde rechtsklikmenu.

Stap 7

Als u een afbeelding van een presentatie naar een gewoon bestand moet kopiëren, selecteert u het, kopieert u het en opent u een grafische editor die op uw computer is geïnstalleerd. Kies ervoor om een nieuw bestand te maken en de afbeelding van het klembord erin te plakken. Sla de dia op.

Aanbevolen: