Een Map Met Bestanden Uploaden

Inhoudsopgave:

Een Map Met Bestanden Uploaden
Een Map Met Bestanden Uploaden

Video: Een Map Met Bestanden Uploaden

Video: Een Map Met Bestanden Uploaden
Video: Een map maken en bestanden verplaatsen naar die map 2024, Mei
Anonim

Het overbrengen van bestanden via internet naar vrienden of collega's wordt vaak een problematische taak: u moet meerdere documenten, een tiental foto's en soms zelfs liedjes of video's overbrengen. Elk bestand afzonderlijk uploaden naar services voor het delen van bestanden is een vrij lange taak. Archiveren zal het probleem helpen oplossen.

Een map met bestanden uploaden
Een map met bestanden uploaden

instructies:

Stap 1

Archiveren is het maken van een archiefbestand met behulp van speciale software - een archiver. Een archief is een bestandsmap die "ingepakte" bestanden bevat. In tegenstelling tot een map is het een wrapper-bestand en kan het zelfs een uitvoerbaar programma zijn (COM, EXE). Daarom kan een archief, in tegenstelling tot een map, worden overgedragen. En hoeveel bestanden het bevat is niet belangrijk.

Stap 2

De meest voorkomende archiefformaten zijn RAR, ZIP, 7Z. Voor gebruikers verschillen ze praktisch nergens van. De populaire WinRAR-archiver kan zo'n archief maken en er bestanden uit extraheren. WinRAR is een shareware-programma, daarom kan al zijn functionaliteit worden gebruikt zonder de volledige versie te kopen.

Stap 3

U kunt WinRAR hier downloaden: https://www.rarlab.com/. Start uw computer opnieuw op nadat u het programma hebt geïnstalleerd

Stap 4

Nadat Windows is opgestart, selecteert u de map met de gewenste bestanden (Engelse versie van WinRAR).

Stap 5

Er verschijnt een WinRAR-venster op het scherm met het instellen van de naam en parameters van het archief. Configureer het archief naar wens, of laat alles als standaard, en klik vervolgens op de knop "OK". Na enkele seconden of minuten wordt, afhankelijk van de grootte van de map en het aantal bestanden, een archief in RAR- of ZIP-formaat aangemaakt in de bronmap, met dezelfde naam als de map die u hebt gearchiveerd. Het is een enkel bestand dat u kunt uploaden naar bijna elke service voor het delen van bestanden, hosting of als bijlage bij een e-mailbericht.

Aanbevolen: