Norton 360 . Verlengen

Inhoudsopgave:

Norton 360 . Verlengen
Norton 360 . Verlengen

Video: Norton 360 . Verlengen

Video: Norton 360 . Verlengen
Video: Тестирование Norton 360 ver. 22 2024, Mei
Anonim

Het vernieuwingsproces voor Norton 360 kan eenvoudig door de gebruiker worden voltooid zonder dat er extra software nodig is. De enige voorwaarde is een internetverbinding.

Norton 360. verlengen
Norton 360. verlengen

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's". Start uw Norton 360-antivirusproduct en klik op de koppeling Snelle verlenging rechtsonder in het programmavenster. Geef de opdracht "Snelle verlenging" op en zorg ervoor dat u een internetverbinding hebt.

Stap 2

Specificeer de versie van het product dat u gebruikt op de geopende webpagina en selecteer de vereiste regels in de land- en taalcatalogi. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Doorgaan" te klikken en volg de aanbevelingen van de wizard.

Stap 3

Start uw e-mailtoepassing en zoek naar een bericht van Symantec. Open het ontvangen bericht en zoek de verlengingscode in de hoofdtekst van de brief. Sluit Norton 360 en keer terug naar het hoofdmenu Start. Ga naar het item "Instellingen" en vouw de link "Configuratiescherm" uit. Vouw het knooppunt Datum en tijd uit en zorg ervoor dat de systeemdatum en -tijd correct zijn. Breng indien nodig de nodige correcties aan en sla de wijzigingen op door op de knop "Toepassen" te klikken. Pas ze toe door op OK te klikken.

Stap 4

Start de Norton 360-antivirustoepassing opnieuw en open het menu Account in de bovenste servicebalk van het toepassingsvenster. Vouw het knooppunt "Vernieuw abonnement" uit in het dialoogvenster dat wordt geopend en pas het selectievakje toe in de regel "Ik heb al een abonnement gekocht en ik zal de verlengingscode in het volgende veld invoeren". Typ de opgeslagen code in de daarvoor bestemde velden van de gewenste regel en bevestig de juistheid door op de knop "Volgende" te klikken.

Stap 5

Zorg dat je een werkende internetverbinding hebt en klik nogmaals op Volgende. Gebruik de opdracht Voltooien op de webpagina die wordt geopend en voer LiveUpdate uit om alle mogelijke updates voor Norton 360 Antivirus te krijgen.

Aanbevolen: