Hoe De Lettergrootte Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe De Lettergrootte Te Vergroten
Hoe De Lettergrootte Te Vergroten

Video: Hoe De Lettergrootte Te Vergroten

Video: Hoe De Lettergrootte Te Vergroten
Video: Hoe de lettergrootte en toepassingen vergroten op iPhone 2024, April
Anonim

De tekst van een document of bericht op de site wordt door de lezer waargenomen en veel beter onthouden als de belangrijkste punten daarin anders zijn vormgegeven dan de hoofdtekst. Het wijzigen van het lettertype, de kleur of de grootte kan als een middel voor een dergelijke selectie dienen.

Hoe de lettergrootte te vergroten
Hoe de lettergrootte te vergroten

Noodzakelijk

Computer met internetverbinding

instructies:

Stap 1

Selecteer in een teksteditor een zin of alinea door de linkermuisknop of de pijltoetsen en "Shift" ingedrukt te houden. Druk op de toets "Eigenschappen" op uw toetsenbord of op de rechtermuisknop. Klik in het menu op de groep Lettertype en voer in het nieuwe venster in de kolom Grootte een getal in (lettergrootte in pixels).

Stap 2

In een tekstbestand kan de grootte ook worden vergroot met behulp van de tools in het bovenste paneel. Er is een veld met cijfers naast de naam van het lettertype. Klik erop en voer uw waarde in.

Stap 3

Schakel in een HTML-site of blogpost de HTML-weergavemodus in. Voer uw bericht in, klik aan het begin van de geselecteerde zin of alinea. Zet de tag: - en ga naar het einde van het gemarkeerde deel van het bericht. Plaats de tag hier:.

Aanbevolen: