Hoe Internet Explorer In Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Internet Explorer In Uit Te Schakelen?
Hoe Internet Explorer In Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Internet Explorer In Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Internet Explorer In Uit Te Schakelen?
Video: Windows 10 Switch Microsoft Edge to Internet Explorer 2024, Mei
Anonim

Door alternatieve browsers op Windows te installeren, is het vaak niet meer nodig om de vooraf geïnstalleerde Internet Explorer te gebruiken. Zodat het het werk met de computer niet verstoort, kan het worden verwijderd met behulp van de standaard systeemtools.

Hoe Internet Explorer in 2017 uit te schakelen?
Hoe Internet Explorer in 2017 uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Als u de functionaliteit van Internet Explorer wilt uitschakelen, kunt u de service Instellingen voor programmatoegang gebruiken. Open hiervoor het menu "Start" en selecteer het gedeelte "Standaardprogramma's". Wacht tot het hulpprogramma voor het beheren van systeemprogramma's start en klik vervolgens op het gedeelte "Programmatoegang en standaardinstellingen configureren".

Stap 2

Selecteer in het venster dat verschijnt een van de gepresenteerde configuraties. Het item "Computerfabrikant" is verantwoordelijk voor het retourneren van de systeemparameters die door de fabrikant zijn ingesteld. De Microsoft Windows-sectie installeert het gebruik van alle standaard systeemhulpprogramma's. Om Internet Explorer uit te schakelen, is het derde punt "niet Microsoft". Hiermee kunt u programma's van derden gebruiken die door de gebruiker op uw computer zijn geïnstalleerd. U kunt ook de optie "Aangepast" selecteren.

Stap 3

Zodra u op het geselecteerde item klikt, wordt het standaard browserinstellingenmenu weergegeven. Selecteer onder de opties in de regel "Webbrowser" een alternatief programma om op internet te surfen en klik vervolgens op "OK".

Stap 4

Ga na het voltooien van de bewerking naar "Start" - "Configuratiescherm" - "Programma's" - "Windows-functies in- of uitschakelen". Voer indien nodig het beheerderswachtwoord in en klik vervolgens op "OK".

Stap 5

In het menu dat verschijnt, ziet u een lijst met services die standaard op uw computer worden gebruikt. Schakel het selectievakje naast Internet Explorer uit en klik nogmaals op "OK". Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen toe te passen. De browser wordt dan uitgeschakeld.

Aanbevolen: