Geluid Instellen In ICQ

Inhoudsopgave:

Geluid Instellen In ICQ
Geluid Instellen In ICQ

Video: Geluid Instellen In ICQ

Video: Geluid Instellen In ICQ
Video: Тайна звуков iCQ (Аськи) 2024, Mei
Anonim

Standaard wordt in de ICQ-client QIP Infium voor elk evenement een apart geluidssignaal toegewezen. Aan de ene kant is dit goed, je weet altijd wanneer je berichten ontvangt. Aan de andere kant kunnen externe geluiden niet alleen u, maar ook uw collega's afleiden van het werk.

Geluid instellen in ICQ
Geluid instellen in ICQ

Noodzakelijk

QIP Info

instructies:

Stap 1

Om het programma te starten, klikt u op het menu "Start", selecteert u de sectie "Alle programma's" en klikt u op het programmapictogram in de QIP Infium-map, of dubbelklikt u op de snelkoppeling met de linkermuisknop.

Stap 2

Als u wilt controleren of geluiden zijn ingeschakeld voor verschillende gebeurtenissen, kunt u een bericht naar een van uw contacten sturen, bijvoorbeeld door de banale zin 'Hallo' te schrijven. Hoe gaat het met jou? . Als reactie ontvangt u een bericht, waarvan de ontvangst al dan niet op uw nummer wordt aangekondigd. Als er helemaal geen geluid is, kunt u deze inschakelen door de bijbehorende optie in de instellingen te activeren.

Stap 3

Om naar de programma-instellingen te gaan, gaat u naar het hoofdvenster - de lijst met contacten. Druk op de menuknop en selecteer "Instellingen". In het geopende venster zullen verschillende tabbladen verticaal worden geplaatst, ga naar het tabblad "Geluiden".

Stap 4

Als je geen geluiden hebt gehoord, heb je hoogstwaarschijnlijk een vinkje tegenover het item "Met volumeregeling" en staat de schuifregelaar in de extreem lage positie. Je hoeft het alleen maar een paar divisies op te heffen om de waarschuwingen te horen. Om het volume van geluidsmeldingen te controleren, verplaatst u de cursor naar de lijst met gebeurtenissen, selecteert u een gebeurtenis en drukt u op de afspeelknop.

Stap 5

Klik na het aanpassen van het geluidsschema op de knop Toepassen en vervolgens op de knop OK. Wanneer u het geluid volledig moet uitschakelen, open dan niet meteen de geluidsinstellingen, maar klik gewoon op de knop met het luidsprekerpictogram in het hoofdvenster van het programma. Nadat het doorgestreepte teken op het luidsprekerbeeld verschijnt, zou de geluidsmelding volledig moeten verdwijnen. Om het geluid aan te zetten, moet je hetzelfde doen.

Stap 6

Als je een standaard geluidsschema wilt gebruiken zonder de mogelijkheid om het geluid aan te passen, ga dan terug naar de geluidsinstellingen en vink het vakje aan naast "Vereenvoudigd (werkt met alle geluidskaarten)".

Aanbevolen: