Wat Te Doen Als De Flashdrive Niet Opent

Wat Te Doen Als De Flashdrive Niet Opent
Wat Te Doen Als De Flashdrive Niet Opent

Video: Wat Te Doen Als De Flashdrive Niet Opent

Video: Wat Te Doen Als De Flashdrive Niet Opent
Video: 3 in 1 USB OTG Flash Drive for iPhone, Android, Mac and PC 2024, April
Anonim

Het komt vaak voor dat een flashstation gewoon niet opent op een computer. In sommige gevallen geeft het gewoon de inhoud niet weer, soms wordt het gewoon niet gedetecteerd door het systeem en soms worden de gegevens erop beschadigd door virussen.

Wat te doen als de flashdrive niet opent
Wat te doen als de flashdrive niet opent

Verwisselbare schijven kunnen om verschillende redenen niet worden geopend. Een van de meest voorkomende zijn virussen. In dit geval dient u een passende controle uit te voeren met een betrouwbaar antivirussysteem met de laatste updates. Dit is waar de speciale Dr. Web CureIt, die u kunt downloaden via de volgende link: https://www.freedrweb.com/download+cureit/. Het draait op uw computer zonder installatie; wanneer het wordt geopend, controleert het automatisch verwisselbare media en opstartsectoren. Daarna "genees" de flashdrive met een volwaardige antivirus en open deze via "Deze computer".

Ook kan het zijn dat een verwisselbare schijf om andere redenen niet opengaat, bijvoorbeeld door een storing. Dit gebeurt vaak met flashdrives die door Samsung zijn vervaardigd, wat nogal vreemd is, aangezien het hun chipsets voor hun schijven zijn die bijvoorbeeld door andere fabrikanten worden gebruikt. Kingston, Transcend en anderen. In dit geval kunt u de speciale Jet Flash Recovery Tool gebruiken om gegevens van verwisselbare schijven te herstellen.

Dit hulpprogramma is speciaal ontworpen voor die gevallen waarin er bepaalde problemen zijn bij het werken met verwisselbare schijven. Met zijn hulp kunt u gegevens op uw computer opslaan, maar in dit geval de reparatie en het herstel van de flashdrive toevertrouwen aan de professionals van de servicecentra. U kunt de Jet Flash Recovery Tool downloaden via de volgende link:

Ook is er vaak een situatie waarin een verwisselbare schijf eenvoudigweg niet zonder reden door het systeem wordt geopend. Het wordt niet gedetecteerd door "Mijn Computer", autorun verschijnt niet, er vindt absoluut geen actie plaats. Controleer in dit geval de werking van deze USB-poort door er een ander apparaat op aan te sluiten dat via deze interface werkt, of sluit de flashdrive gewoon aan op een andere USB-poort op uw computer. Controleer indien mogelijk de werking met behulp van een speciale LED in het apparaat.

Neem op de een of andere manier contact op met speciale servicecentra als u de gegevens op de probleemschijf veilig wilt opslaan. Hun experts zullen hun best doen om de gegevens die u nodig hebt op te slaan en het verwijderbare apparaat te herstellen om te werken.

Aanbevolen: