Berichten Lezen In Mail Agent

Inhoudsopgave:

Berichten Lezen In Mail Agent
Berichten Lezen In Mail Agent

Video: Berichten Lezen In Mail Agent

Video: Berichten Lezen In Mail Agent
Video: Чат и SMS в Mail.ru Агент (8/11) 2024, Mei
Anonim

Mail Agent is een gratis programma voor het online uitwisselen van korte berichten tussen gebruikers van de mail.ru mailserver, dat volgens hetzelfde ICQ-principe werkt.

Berichten lezen in Mail Agent
Berichten lezen in Mail Agent

Noodzakelijk

Mail Agent-programma

instructies:

Stap 1

Registreer u in het mail.ru-mailsysteem. Om dit te doen, vult u de vereiste velden in het juiste registratieformulier op de site in en selecteert u een login om in te voeren. Dit is een noodzakelijke handeling voor het registreren bij een mailagent, aangezien deze dienst niet wordt aangeboden aan gebruikers van andere mailservers. Als u eerder een mailbox heeft gehad, kunt u deze gebruiken om in te loggen op het systeem.

Stap 2

Download de mailagent, installeer het programma op uw computer en voer uw inloggegevens in. U kunt dan online berichten ontvangen en verzenden. Om berichten te ontvangen, selecteert u de gesprekspartner, zoekt u de contacten van uw vrienden op en voegt u ze toe aan de speciale lijst van het programma. Daarna, wanneer u berichten ontvangt, wordt u hiervan op de hoogte gesteld met behulp van het geluidsschema van het programma, en de contactpersoon die u het bericht heeft gestuurd, wordt onder de andere gemarkeerd in de lijst.

Stap 3

Om het ontvangen bericht te lezen, dubbelklikt u met de linkermuisknop op het contact. In dit geval heb je een nieuw chatvenster. Als u alle correspondentieberichten met een bepaalde gebruiker wilt bekijken, klikt u met de rechtermuisknop op de contactpersoon en selecteert u "Berichtenarchief". Deze functie is standaard beschikbaar, maar u kunt deze deactiveren als u uw berichtgeschiedenis niet op uw computer wilt opslaan.

Stap 4

Als u meldingen wilt ontvangen over nieuwe berichten in het e-mailagentsysteem terwijl u andere dingen doet en andere programma's op uw computer zijn geopend, stelt u berichtmeldingen in het gebied van programma's die op de achtergrond draaien in de rechterbenedenhoek van de taakbalk. Vink in de meldingsinstellingen van het programma het vakje aan naast het item "Melden over nieuwe berichten". Pas uw wijzigingen toe en sla ze op.

Aanbevolen: