Hoe Microsoft Word Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Microsoft Word Te Repareren
Hoe Microsoft Word Te Repareren

Video: Hoe Microsoft Word Te Repareren

Video: Hoe Microsoft Word Te Repareren
Video: Лицензионная последняя версия Microsoft Office БЕСПЛАТНО ! 2024, April
Anonim

In het Microsoft Word-programma worden vaak belangrijke documenten gemaakt - educatieve, werk- en andere bestanden, waarvan het verlies de activiteiten van de gebruiker ernstig kan schaden. Soms gaan echter niet-opgeslagen documenten verloren na een onverwachte stroomstoring, computerstoring, programmafout en andere gebeurtenissen - in welk geval het document moet worden hersteld. Er zijn verschillende eenvoudige manieren om documenten in Microsoft Word te herstellen.

Hoe Microsoft Word te repareren
Hoe Microsoft Word te repareren

instructies:

Stap 1

Als u werkt met een tekstbestand dat is opgeslagen op een verwisselbaar apparaat, schakel dan automatisch een lokale kopie in van een document dat zich in de externe modus bevindt en dienovereenkomstig ook in de externe modus wordt opgeslagen. Open hiervoor het hoofdmenu van Word en open het item Word-opties.

Stap 2

Selecteer het tabblad "Geavanceerd" en zoek het gedeelte "Opslaan". Vink het vakje aan naast de regel "Kopieer verwijderde bestanden naar deze computer en werk ze bij bij het opslaan".

Stap 3

Als uw bestand zich op een harde schijf bevindt en niet op het netwerk of op verwisselbare media, kunt u het programma zo configureren dat het back-ups in de automatische modus opslaat. Als u per ongeluk uw computer uitzet of het programma crasht, wordt het document automatisch hersteld vanaf de back-up.

Stap 4

Om automatisch opslaan in te stellen, opent u het hoofdmenu van Word en opent u vervolgens het gedeelte Word-opties. Zoek, zoals in het bovenstaande geval, het gedeelte "Opslaan" op het tabblad "Geavanceerd" en vink het vakje aan naast de regel "Altijd een reservekopie maken" als het er nog steeds niet is.

Stap 5

Om de reservekopie te openen als deze niet automatisch werd geopend, selecteert u het gedeelte "Bestand" -> "Openen" en stelt u vervolgens in het venster "Bestanden van het type" de waarde "Alle bestanden" in. De map waarin uw document zich bevindt, bevat de back-ups, die worden opgeslagen in het wbk-formaat. Pas de weergave van de map aan in de vorm van een tabel en selecteer het gewenste bestand van het type "Opgeslagen kopie van Word".

Stap 6

Als het bestand beschadigd is en het onmogelijk is om het op de gebruikelijke manier te openen, gebruik dan de herstelfunctie - voer het programma uit en selecteer in het menu Bestand de optie Openen en klik vervolgens in de verkenner op het vereiste document. Klik rechts van de open-knop op de pijl en selecteer de subcategorie "Openen en herstellen". Druk op Enter.

Stap 7

U kunt het beschadigde bestand ook openen met een ander programma, bijvoorbeeld in HTML- of txt-indeling. In dit geval gaat alle opmaak verloren, maar blijft de tekst zelf behouden.

Aanbevolen: