Hoe Schermvergroter Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Schermvergroter Te Verwijderen
Hoe Schermvergroter Te Verwijderen

Video: Hoe Schermvergroter Te Verwijderen

Video: Hoe Schermvergroter Te Verwijderen
Video: Zes tips om zelf thuis oorsmeer te verwijderen 2024, Mei
Anonim

Met een speciaal hulpprogramma "Vergrootglas" van het Windows-besturingssysteem kunt u de afbeelding op het scherm vergroten in een speciaal aangewezen gebied. Als u het vergrootglas al enige tijd gebruikt, maar u moet het van het scherm verwijderen, voer dan een van de beschreven handelingen uit.

Hoe schermvergroter te verwijderen
Hoe schermvergroter te verwijderen

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op het gebied van het scherm waar het vergrote beeld wordt weerspiegeld. Selecteer het woord verbergen in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt.

Stap 2

Ook kunt u met behulp van het contextmenu dat met de rechtermuisknop wordt opgeroepen, de vergrootglasmodus volledig verlaten. Beweeg hiervoor de muispijl over het woord "Exit" en druk op de linkerknop.

Stap 3

Wanneer u Vergrootglas gebruikt, heeft u mogelijk een venster met de naam Vergrootglasopties bovenop andere vensters op uw bureaublad. Onderaan dit venster bevindt zich de knop "Afsluiten". Door erop te drukken verlaat u de vergrootglasmodus.

Stap 4

Onderaan het beeldscherm bevindt zich de "Taakbalk". Zoek een rechthoek erop met Vergrootglasopties. Klik met de rechtermuisknop op deze rechthoek en selecteer Sluiten. Vergrootglas wordt gesloten.

Stap 5

Als uw computer om de een of andere reden langzaam functies begon uit te voeren terwijl het vergrootglas werkte, kunt u deze uitschakelen met behulp van "Taakbeheer". Druk tegelijkertijd op de sneltoets Ctrl, alt="Image" en Del. Na een paar seconden verschijnt het venster Taakbeheer. Selecteer het tabblad Processen bovenaan het venster als dit niet is geselecteerd. U ziet een lijst met actieve applicaties en speciale computerprogramma's. Zoek magnify.exe in de lijst en selecteer het. Klik op de knop "Proces beëindigen" in de rechterbenedenhoek van het venster.

Stap 6

Het vergrootglas is mogelijk toegevoegd aan het opstarten van het besturingssysteem. Om het daar te verwijderen, moet u naar de opstartopties gaan. Klik op de knop "Start" en het woord "Uitvoeren" in het venster dat verschijnt. Het startvenster van het programma verschijnt. Typ in het veld dat beschikbaar is voor het invoeren van tekst het woord msconfig en klik op "OK". Het venster met systeeminstellingen wordt geopend, waarin zich een tabblad "Opstarten" bevindt. Gebruik de schuifregelaar om door de lijst met toepassingen te bladeren en schakel het item dat overeenkomt met het vergrootglas uit.

Aanbevolen: