Een Afbeelding Invoegen In Outlook

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Invoegen In Outlook
Een Afbeelding Invoegen In Outlook

Video: Een Afbeelding Invoegen In Outlook

Video: Een Afbeelding Invoegen In Outlook
Video: Foto toevoegen aan een contactpersoon in Outlook 2024, Mei
Anonim

In het programma kan een afbeelding worden ingevoegd in de persoonlijke gegevens van de gebruiker of worden toegevoegd aan een bestand dat bij het bericht is gevoegd. De afbeelding uit de contactensectie van de ontvanger wordt niet doorgestuurd bij het verzenden van e-mail.

De hele wereld op de computer
De hele wereld op de computer

instructies:

Stap 1

Outlook starten. Selecteer in de lijst "Alle mappen" de map "Contacten", voer deze in. Standaard verschijnt in het geopende venster aan de rechterkant een regel met de naam van de gebruiker onder wiens login Outlook is geopend. Als u op een cel in deze regel klikt, wordt een map met gebruikersgegevens geopend.

Stap 2

Het slot voor het plaatsen van een foto bevindt zich aan de linkerkant van het venster naast de naam van deze contactpersoon en is gemarkeerd met een silhouetafbeelding. Bovendien, wanneer u de cursor naar deze afbeelding verplaatst, verschijnt het opschrift "Voeg een foto toe". Door met de linkermuisknop te klikken wordt het bladervenster geopend. Selecteer de afbeelding en plak deze met een dubbelklik. Om de afbeelding op te slaan, klikt u op de disketteafbeelding in de linkerbovenhoek van het venster. Wanneer u de cursor over dit pictogram beweegt, verschijnt het opschrift "Opslaan". U kunt de aangebrachte wijzigingen ook opslaan door op "Ctrl + s" te drukken.

Stap 3

Indien nodig kan de toegevoegde foto worden verwijderd of vervangen door een andere. Wanneer u de muisaanwijzer op een afbeelding in het contactvenster plaatst, verschijnen de pop-upmenu's Afbeelding bewerken en Afbeelding verwijderen. Selecteer de gewenste actie, voer deze uit en sla de aangebrachte wijzigingen op. Om het contactvenster te verlaten, klikt u op het kruisje in de rechterbovenhoek.

Stap 4

Als u een bestand met een afbeelding via Outlook moet verzenden, maakt u een bericht en voegt u een bijlage toe. Als u op het pictogram met een afbeelding van een paperclip op de werkbalk klikt, wordt een bladervenster geopend, selecteer het gewenste bestand met een muisklik.

Stap 5

Het is mogelijk om een afbeelding van uw computerscherm mee te sturen in de tekst van het bericht. Druk tegelijkertijd op de toetsen "Ctrl" en "PrtSc" op het fragment om door te sturen, ga vervolgens naar Outlook en plak in het venster voor het sms-bericht de opgeslagen afbeelding met de rechtermuisknop.

Aanbevolen: